Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Empoli

BETFAIR SPORTSBOOK

Atalanta și Empoli au cele mai ofensive filozofii de joc din Serie A aștept la un meci cu goluri în această seară dar și un rezultat bun al gazdelor:


cota2.ro

Atalanta are a doilea atac din campionat; 64 de goluri, cu unul singur mai puțin decât Juventus) și, chiar dacă a remizat alb la Inter, are 13 goluri în ultimele 6 runde. Pe teren propriu, gruparea din Bergamo are gol marcat în fiecare meci din octombrie încoace: 25 de goluri în 11 meciuri.


În ciuda locului retrogradabil pe care îl ocupă, Empoli impresionează la capitolul estetică a jocului și ofensivă. Nu știu dacă ați urmărit această echipă, dar acolo se pregătește de ani buni un stil care aduce cu cel al lui Monaco, Borussia Dortmund sau chiar Ajax. Problema toscanilor e că și primesc multe goluri. Empoli a marcat 40 de goluri (de departe cel mai bun atac de la locul 11 în jos) și, în afară de deplasarea la Juventus, a înscris în toate celelate partide din ultimele 6 etape.


În tur, Empoli s-a impus cu 3-2! În cazul unei victorii, Atalanta ajunge la egalitate cu locul 4, care duce în grupele Champions League.


Vă propun două cote separate la acest meci:

1X și ambele marchează: cotă 2.15 la Betano pariez 7 unități

Atalanta câștigă cu 2-1, 3-1 sau 4-1: cotă mărită 4.33 la Betfair pariez 3 unități

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atalanta vs Empoli
Pronostic:
Atalanta câștigă cu 2-1, 3-1 sau 4-1
Cota
4.33
Cota finala: 4.33
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro