Ponturi Pariuri Fotbal Crvena Zvezda vs Mladost

Superbet

Predictia zilei soseste din fotbal , Serbia Cupa ora 18.00 Crvena Zvezda vs Mladost


cota2.ro

Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este evidenta si astazi pe langa acest aspect adaugam cateva absente importante din tabara oaspetilor care cu siguranta transforma misunea intr-una aproape imposibila.

Gazdele vor incepe cu un prim 11 foarte puternic din care scot in evidenta cateva nume importante precum Pavkov 10 reusite , Boakye 13 reusite , El Fardou Ben golgheterul echipei cu 14 goluri , dar si mijlocasii experimanti Marko Marin cunoscutul jucator german si sarbii Gobeljic,Jovancic , Jovicic sau Simic.

Steaua Rosie este cea mai puternica echipa din Serbia care a participat si in grupele Champions League acolo unde jucat foarte bine in fata marilor puteri Liverpool ,PSG si chiar Napoli .

In campionatul intern in ultima etapa au obtinut un succes categoric si in acelasi timp foarte important cu 3 la 0 in fata principalului adversar la titlul de campioana formatia Radnicki si in acest moment au sapte puncte in plus in clasament .

Ultimele sase intalniri directe au fost castigate de Steaua Rosie si de fiecare data au fost inscrise cel putin trei goluri ,ultimul succes fiind inregistrat acum aproximativ 40 de zile scor 3 la 1.


Tinand cont de toate aceste aspecte astazi merg cu incredere pe o victorie categorica a gazdelor in care sa conduca inca de la pauza , cred cu tarie ca vor incepe in forta acest duel si vor pune mare presiune pe apararea oaspetilor .


Recomandarea este gazdele conduc la pauza , castiga meciul si se inscriu cel putin trei goluri dar am si un pronostic in cota foarte buna care poate fi incercat si anume echipa gazda marcheaza cel putin doua goluri in prima repriza cota 2.49



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crvena Zvezda vs Mladost
Pronostic:
1/1&over 2,5
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro