Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Slavia Praga

Superbet

Tot mai multi pariori cauta value bets , pariuri cu mari sansa de reusita unde cotele oferite de agentiile de pariuri pot fi considerate adevarate cadouri , exact cum se intampla astazi , avem cota 1.47 pe superbet pentru un pariu special.


cota2.ro

Meciul unde am gasit aceasta recomandare este din fotbal Europa League , Chelsea vs Slavia Praga .


Gazdele de astazi dupa succesul cu 1 la 0 obtinut in deplasare la Praga nu au motive sa forteze si cu siguranta vor tine de minge mai mult pe la mijlocul terenului privind si calitatea jucatorilor trimisi in teren de Sarri :

-Barkley , Kovacic si Kante la mijloc iar in atac Willian ,Giroud si Pedro .

Jucatorii echipei gazda sunt cu mult peste valoarea jucatorilor echipei oaspete si astazi ma astept asa cum am spus la un joc in care gazdele vor domina si vor ascunde mingea adversarului care va fi nevoit sa comita faulturi poate din frustrare.

Cum in mod normal un numar ridicat de faulturi comise de un jucator aduc cartonase galbene este scenariul ideal pentru pronosticul recomandat de mine .

Scot in evidenta si statistica cartonaselor primite de Chelsea in Europa care in ultimele cinci partide a vazut doar de doua ori culoarea cartonasului galben .


Slavia Praga in partidele cu Genk a primit trei cartonase galbene acasa si cinci in deplasare iar cu Sevilla a primit trei galbene acasa si trei in deplasare .


In meciul tur disputat la Praga singurul cartonas aratat a fost gazdelor in minutul 87 .


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Slavia Praga
Pronostic:
Slavia echipa cu mai multe cartonase galbene
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro