Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 7.22

Fortuna

Lajovic D. (Srb) a fost cel mai constant jucator la Monte Carlo si astazi joaca finala cu Fognini F. (Ita) . Italianul l-a scos pe Rafa Nadal in semifinale si pe Zverev in optimi in timp ce sarbul a trecut de nume precum Thiem, Medvedev si Goffin. La fel cum parea ca Medvedev va castiga cu lajovic dupa ce l-a scos pe Djokovic la fel cred ca va fi si astazi, Fabio e mare favorit dupa ce l-a scos pe Nadal insa sarbul are destula incredere in el si suficiente arme pentru a castiga un trofeu ravnit, impartit in ultimii ani intre jucatorii cu nume. Daca Lajovic isi face jocul si-l impinge pe Fognini in 'lupa cu demonii sai' atunci il vad invingator, stim bine ca lui Fabio ii sare tandara rapid daca nu-i merge jocul si vom vedea reactii nervoase ale acestuia daca se contureaza scenriul prezis.


cota2.ro

Cibulkova D. (Svk) poate aduce victoria Slovaciei in duelul cu Brazilia si cred ca va castiga fara emotii duelul cu Haddad Maia B. (Bra). Dupa prima zi Slovacia are 2-0 in fata sud-americancelor si niciuna dintre jucatoarele Braziliei nu a aratat un joc bun, nici macar decent, astfel ca experienta Dominikai e sufiecinta pentru a se impune acum.



Haase R./Koolhof W. si Mektic N./Skugor F. sunt perechile ce-si vor disputa suprematia la Monte Carlo. Merg pe mana lui Mektic/Skugor aici care au fost mai constanti pe propriul serviciu si au avut cifre incredibile in timp ce Haase R./Koolhof W. au avut momente cheie in care au facut diferenta in fata unor perechi mai bine cotate, nu cred ca va fi cazul si azi, in plus acestia sunt la primul turneu impreuna pe zgura in timp ce favoritii au o colaborare mai lunga si mai multe partide pe aceasta suprafata.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lajovic D. (Srb) vs Fognini F. (Ita)
Pronostic:
1
Cota
2.71
Cibulkova D. (Svk) vs Haddad Maia B. (Bra)
Pronostic:
1
Cota
1.55
Haase R./Koolhof W vs Mektic N./Skugor F.
Pronostic:
2
Cota
1.72
Cota finala: 7.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro