Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 14.13

UNIBET

Barcelona vrea sa incheie socotelile in campionat si sa se concentreze pe dubla cu Liverpool din Liga Campionilor iar deplasarea de la Alaves ar trebui sa insemne un succes al oaspetilor.


cota2.ro

Fucsovics M. (Hun) n-a fost niciodata un mare zgurist si il vad victima sigura in fara lui Tsitsipas S. (Gre), grecul avand un stil ce se pliaza perfect pe suprafata rosie, si cu rezultate notabile in ultimele luni.


Carreno-Busta P./Lopez F. incearca sa opreasca cea mai in forma echipa din circuit in acest moment, Mektic N./Skugor F. Cred ca ibericii au suficiente arme sa se impuna azi, ambii au evoluat enorm in proba de dublu si faptul ca joaca acasa poate fi un factor decisiv, pe cand favoritii s-au impus la Monte Carlo si ar putea simti o oarecare oboseala.


ABC Braga conduce zona din play-out si azi Arsenal cred ca le va da o replica modesta, oaspetii fiind ultimii in clasament. Ismai le-a dat o lectie recenta celor de la Arsenal, 36-18 in deplasare in timp ce Braga a castigat runda trecuta la Ismai 28-23, diferenta care pusa pe hartie ar putea sa aduca o victorie categorica a gazdelor.


Va fi greu pentru Liberec sa le tina piept celor mai buni din campionat, Ceske Budejovice. Merg pe mana oaspetilor care au castigat primul meci al finalei si au facut-o intr-o maniera clara, lucru ce poate conta in ecuatia meciul 2 de azi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Alaves vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.38
Fucsovics M. (Hun) vs Tsitsipas S. (Gre)
Pronostic:
2
Cota
1.36
Carreno-Busta P./Lopez F. vs Mektic N./Skugor F.
Pronostic:
1
Cota
2.20
ABC Braga vs Arsenal
Pronostic:
h1 -12.5 goluri
Cota
1.85
Liberec vs Ceske Budejovice
Pronostic:
2
Cota
1.85
Cota finala: 14.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro