Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

Azi de la 18:30 are loc in Manchester, un derby intre doua echipe de traditie. Miza acestui meci, este ocuparea la final de campionat a unui loc de Champions League, dintre cele 2 ramase(City si Liverpool nu mai au cum sa iasa de acolo). Astfel, ma astept la un meci foarte tacticizat in care ambele echipe nu vor risca si vor astepta greseala adversarului.

De cand a eliminat PSG-ul din UCL, gazdele de azi nu au mai avut rezultate bune, au scazut in clasament, iar jocul nu a aratat foarte bine. Este un moment destul de critic acest meci, in cazul unui esec, s-ar afla apoi la 6 puncte in spatele lui Chelsea. Cred ca este momentul unui refresh din partea elevilor lui OGS, iar pe Old Trafford, diavolii vor face tot posibilul sa castige meciul, neavand nici absenti notabili.

cota2.ro

De cealalta parte, nici Chelsea nu este la forma maxima, dar totusi se mentine sus. A avut si o perioada mai proasta, cand Sarri era sa fie demis dar lucrurile au revenit cat de cat la normal. Hazard este cel mai periculos om, se stie bine acest lucru, insa este posibila si o plecare a sa la Real Madrid in vara, deci poate sa nu mai fie motivat la maxim pentru a o ajuta pe Chelsea. Acesta nu este un motiv bun, deoarece sunt jucatori profesionisti care dau totul pentru echipa.

Dupa ce Arsenal a pierdut drastic, pentru Chelsea nu este rau nici un egal, mai ales ca este o deplasare foarte grea.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
1X
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 4.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro