Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.07

BETANO

1.Leeds-Derby

  • In tur in play off semifinale Leeds a reușit să câștige în deplasare cu 1-0 după un meci în care a avut cele mai multe ocazii si șuturi pe poarta si o posesie mai bună.Acum in retur Derby se prezintă fara câțiva jucători si de accea ma gandesc ca Leeds nu va pierde meciul.O dublă pe gazde zic eu ca este pronosticul corect.

2.Slaven Belupo-Lok.Zagreb

cota2.ro

  • In Croatia avem un meci cu două echipe de pe la mijlocul clasamentului.Zagreb este pe locul 6 cu 48 de puncte iar Belupo pe locul 7 cu 32 de puncte.Ca formă ambele sunt in aceeasi situatie si de aceea ma gandesc ca vom avea un meci echilibrat.Nu voi merge pe vreun solist ci doar gol marcat oaspeți.

3.Jagiellonia-Legia

  • In Polonia avem un meci foarte important pentru ambele echipe.Gazdele vor sa prindă un loc de Europa League iar oaspeții lupta pentru un loc de Champions League. Cred ca vom avea un meci cu multe faze si goluri de ambele parti. De accea voi merge gol marcat oaspeți.

4.Akhisarspor-Galatasaray

  • In finala cupei Turciei,Galatasaray întâlnește o echipa mult mai slabă din orice punct de vedere.Chiar dacă lupta ptr câștigarea titlului ,Galatasaray cu siguranta isi doreste si cupa.Voi merge ca pronostic ca, Galata va ridica cupa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Derby
Pronostic:
1x
Cota
1.20
Slaven Belupo vs Lok.Zagreb
Pronostic:
Zagreb P0.5g/meci
Cota
1.20
Jagiellonia vs Legia
Pronostic:
Legia P0.5g/meci
Cota
1.20
Akhisarspor vs Galatasaray
Pronostic:
Galatasaray ridica trofeul
Cota
1.20
Cota finala: 2.07
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro