Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Augsburg

BETANO

Wolfsburg este in acest moment pe locul sapte in Bundesliga, iar acest loc ii asigura prezenta in Europa League in sezonul viitor. Conditia necesara si sufiicienta pentru ca acest obiectiv sa fie indeplinit este ca "lupii" sa castige meciul cu Augsburg.Wolfsburg are cu un punct mai mult decat Hoffenheim, iar cele trei puncte i-ar conserva locul pe care il ravneste atat.

Fundasul central american Brooks, mijlocasul spaniol Ignacio Camacho si portarul titular belgian Casteels sunt accidentati, iar mijlocasul francez Guilavogui este suspendat.

cota2.ro

Augsburg s-a salvat de la retrogradare, are cu cinci puncte mai mult decat Stuttgart, echipa ce va merge la barajul pentru evitarea retrogradarii.Augsburg a avut un sezon anost, cu doar opt victorii in cele 33 de etape de pana acum si cu foarte multe goluri primite, 63 la numar. Doar retrogradata Hannover a incasat mai multe goluri.

Pe lista accidentatilor mai figureaza fundasul dreapta Raphael Framberger, fundasul Felix Gotze, atacantul Sergio Cordova, autor a trei goluri stagionale, sud-coreeanul Dong-Won Ji, autor a patru goluri si mijlocasul finlandez Fredrik Jensen.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolfsburg vs Augsburg
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 1.36
Profit: 3.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro