Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger- Alliassime vs John Millman

BETANO

Noua speranta a tenisului canadian Auger- Alliassime intalneste azi pe John Millman . Auger- Alliassime s-a nascut in aceeasi zi cu Federer, cu 19 ani mai tarziu decat Roger, in anul 2000. Acest sezon pe zgura e unul foarte bun pentru Felix; el are zece victorii si opt infrangeri si a reusit o finala la Rio de Janeiro, pierduta la Laslo Djere. La Sao Paolo a pierdut in sferturi de finala, la acelasi Djere. In ultimul meci al sau, la Roma, a pierdut in trei seturi la Borna Coric, locul 15 ATP.

John Millman este un australian ce are un bilant de patru victorii si cinci infrangeri in acest sezon de zgura. John are victorii la Miomir Kecmanovic, Bernard Tomic, Steve Johnson si Pablo Andujar, ultima chiar aici, in primul tur de la Lyon. Toti patru sunt jucatori din afara topului 60 ATP. 

cota2.ro

Merg pe mana pustiului canadian pentru ca acesta are lovituri mai variate, poate alterna usor mingile plate cu cele cu mult spin. Millman joaca aproape exclusiv spin, de multe ori mingile sale neavand lungimea necesara pentru a-i pune pe adversari in dificultate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger- Alliassime vs John Millman
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 4.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro