Ponturi Pariuri Fotbal Dunarea Calarasi vs Concordia

BETANO

Dunarea Calarasi lupta din rasputeri pentru a se salva de la retrogradare, iar o victorie in acest meci este, practic, obligatoriu de obtinut. Echipa antrenata de Dan Alexa are 22 de puncte, cu doua puncte mai putin decat echipa de pe locul de baraj si cu cinci puncte mai putin decat locul ce asigura salvarea directa.

Dunarea inscrie foarte greu, are doar cinci goluri in 11 meciuri de play-off, dar in acest meci trebuie "s-o bage" cumva in poarta adversa. Problema mare este ca senegalezul Mediop Ndiaye, golgheterul echipei, cu sase goluri marcate, este accidentat.

cota2.ro

Concordia nu este inca retrogradata matematic, pentru ca mai sunt noua puncte in joc si diferenta fata de locul de baraj, ocupat de Hermannstadt este de opt puncte. Echipa din Chiajna are insa un singur meci castigat in ultimele ultimele 26 jucate in Liga 1 si va merge, e aproape clar, in liga secunda. Antrenorul Falub nu a putut face mai mult cu resursa umana saraca pe care a avut-o la dispozitie.Golgheterul echipei in play-off este iordanianul Tha'er Al Bawab, cu doua goluri si patru pase decisive.

Atacantul Marius Alexe este accidentat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dunarea Calarasi vs Concordia
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro