Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Empoli

BETANO

Inter – Empoli

Spalletti (antrenor Inter) a declarat zilele trecute ca meciul cu Empoli va fi ca o finala. Anul trecut a fost la fel si in ultimul meci a invins-o pe Lazio, scor 3-2 si s-a calificat in UCL.

cota2.ro


Empoli poate pierde meciul si sa ramana in serie A, doar daca Fiorentina o invinge pe Genoa acasa, meci foarte greu pentru cei de la Genoa pentru ca acestia au castigat o singura data in 18 meciuri de campionat cu Fiorentina.


Absente:

Pentru Inter este incert doar fundasul De Vrij, iar pentru Empoli seria este mai lunga si anume: Diks, La Gumina, Antonelli, Polvani si Krunic.

 

Info

Inter a marcat o singura data mai mult de un gol acasa in ultimele 6 meciuri.

Ultimele meciuri directe dintre Inter si Empoli s-au incheiat cu putine goluri, iar in meciul din tur, Inter s-a impus doar cu un 0-1.


Concluzie: daca meciul va fi unul decisiv si va fi tratat ca o finala de ambele parti, ambele echipe vor avea mare grija si in faza de aparare, acolo unde Inter a fost foarte vulnerabila in meciul trecut cu Napoli. Empoli si-a exersat forta ofensiva cu Torino, dar astazi presiunea e de partea ambelor echipe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs Empoli
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro