Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Empoli

BETANO

Inter Milano se afla in acest moment pe locul al patrulea, cu 66 de puncte. Tot 66 de puncte are si Atalanta, care este a treia in Serie A, iar Milan este la un singur punct in spate. Victoria Interului inseamna calificarea sa in grupele Champions League, iar orice alt rezultat o trimite in Europa League, pentru ca e aproape sigur ca Milan va castiga la Spal.

Golgheterul echipei este argentinianul Mauro Icardi, care in ciuda conflictelor cu cei din conducere si a unei perioade in care a parasit echipa, a reusit sa marcheze totusi de 11 ori.

cota2.ro

Fundasul dreapta croat Sime Vrsaljko este accidentat.

Empoli a repurtat trei victorii in ultimele trei etape si i-a pasat locul retrogradarii celor de la Genoa. In acest moment, salvarea sta in mainile lui Empoli, daca echipa invinge la Inter, este salvata, pentru ca are cu un punct peste Genoa. Daca Empoli nu va putea castiga, va trebui sa spere ca Genoa sa nu castige la Fiorentina. Sunt foarte multe goluri primite de Empoli, 68 la numar, dar si multe marcate, 50. E sigur ca Empoli va trebui sa marcheze si aici pentru a smulge macar un punct si a spera la salvare.

Atacantul Francesco Caputo a avut un sezon foarte prolific, a marcat 16 goluri si a furnizat trei pase decisive.

Fundasul stanga Luca Antonelli, atacantul Antonino La Gumina, autor a doua goluri stagionale si mijlocasul bosniac Rade Krunic, cel mai bun pasator din echipa, sunt accidentati.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs Empoli
Pronostic:
GG
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro