Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.84

Superbet

Aston Villa – Derby County

Wembley-ul gazduieste finala in play-off-ul pentru Championship pentru promovare. Vorbim aici de un meci cu o miza uriasa, miza care va descrie jocul ambelor echipe si le va ghida catre siguranta.

cota2.ro

Aston Villa sta mai bine in confruntarile directe avand 13 victorii, comparativ cu cele 6 ale lui Derby, dar o finala anuleaza orice statistica din acest punct de vedere.

Pentru Aston Villa este incert fundasul Axel Tuanzebe, jucator de care este interesata Man. Utd. si indisponibil tot un fundas, James Chester.

 

Derby nu i va putea pune in scena pe Scott Malone, suspendat – cumul de cartonase, iar mijlocasul central Craig Bryson este incert.

 

Hapoel T.A. – Maccabi T.A.

Mergem in baschetul israelian, acolo unde in prima mansa Hapoel a fost lasata fara aparare in deplasare, pierzand la o diferenta de 22 de puncte.

Ma astept ca forma proasta a celor de la Hapoel sa se regaseasca si in aceasta seara, concretinzandu-se o victoria a echipei oaspete.

 

Union Berlin – Stuttgart

Un meci de totul sau nimic dupa rezultatul din tur 2-2,  in care Union Berlin a avut forta sa revina la ambele goluri. In tur Stuttgart a dominat meciul conducand de fiecare data, dar neglijenta din zona defensiva i-a costat prin primirea celor 2 goluri.

Ma astept ca acest rezultat sa nu reintalnim in acest joc pentru ca greseli in aparare au fost de ambele parti, iar cei doi antrenori sa tratateze mult mai serios si tactic acest meci. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Derby vs Aston Villa
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.30
Hapoel T.A. vs Maccabi T.A.
Pronostic:
cm2
Cota
1.25
Union Berlin vs Stuttgart
Pronostic:
sub 4.5 goluri
Cota
1.13
Cota finala: 1.84
Profit: 5.04
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro