Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.56

UNIBET

Suduva - Crvena Zvezda

cota2.ro

Pentru acest meci eu sunt sigur ca sarbii vor face o fata frumoasa si isi vor asigura victoria. Sa nu uitam ca Steaua Rosie este echipa care a invins-o in grupele sezonului trecut de Champions League pe actuala detinatoare a trofeului, Liverpool. Astfel, luand in calcul si diferenta de valoare a campionatului din Serbia fata de cel din Lituania, acest pronostic pare unul foarte bun.


FC Astana - CFR Cluj


Pentru acest meci clujenii vor avea o misiune foarte dificila. In absenta lui Tucudean imi vine greu sa cred ca acestia vor reusi sa obtina o victorie din acest meci, insa cu totii cunoastem stilul de joc mai defensiv al lui Dan Petrescu. Astfel, sunt sigur ca acesta va incerca din rasputeri sa scoata o remiza din acest meci. Avand in vedere toate acestea, un egal la pauza pare un pariu foarte bun, mai ales la aceasta cota de 1.91.

F91 Dudelange - Valetta


Ambele echipe vin din doua campionate mai slab cotate, insa sa nu uitam ca anul trecut Dudelange a ajuns pana in grupele Europa League, iar in preliminarii a eliminat-o chiar pe campioana noastra, CFR Cluj. Eu o vad clar favorita pe echipa din Luxemburg, insa pentru siguranta am pariat pentru returnarea mizei in caz de egal.





Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Suduva vs FK Crvena zvezda
Pronostic:
2
Cota
1.48
FC Astana vs CFR Cluj
Pronostic:
X la Pauza
Cota
1.91
F91 Dudelange vs Valetta FC
Pronostic:
1 (Miza returnata daca este egal)
Cota
1.00
Cota finala: 2.83
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro