Termeni si conditii

I. Informatii generale

Cota2.ro este un site de profil sportiv administrat de SC Global Sports Services SRL, cu sediul in Bucuresti, Romania. In cadrul website-ului sunt prezentate analize, articole de tip stiri sportive, dar si idei, sugestii si predictii cu privire la rezultatele finale ale diverselor evenimente si competitii sportive.

Termeni specifici utilizati in cadrul site-ului

TIPSTER - persoana care ofera indicatii, predictii si sugestii cu privire la posibilul rezultat final al unui eveniment sportiv, in conformitate cu argumentele si punctele de vedere proprii.

PONT - predictie sau set de predictii oferite de un tipster cu referire la unul sau mai multe evenimente sportive pe care le recomanda ca si pariu.

BILET - recomandare de pariu in sistem clasic, in care tipsterul utilizeaza mai multe ponturi ce trebuie sa fie corecte simultan pentru ca biletul sa fie castigator.

MIZA - o valoare fictiva, exprimata in unitati (de la 1 la 10), cu ajutorul careia tipsterul acorda un anumit grad de incredere pontului sugerat.

COTA - reprezinta valoarea evenimentului ales de tipster pentru pontul propus individual din oferta unei anumite case de pariuri. Pentru acele bilete care includ mai multe ponturi, COTA FINALA se calculeaza automat.

II. Aplicarea termenilor si conditiilor

Termenii si conditiile prezentate in documentul de fata reglementeaza modul de utilizare al site-ului si serviciilor pe care le oferim.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza site-ul si serviciile noastre. Prin folosirea site-ului si a serviciilor pe care le oferim va oferiti automat si explicit acordul cu acesti termeni si conditii si va angajati sa le respectati. In momentul in care va veti inregistra pe site prin crearea unui cont vi se va solicita sa bifati o casuta pentru a indica faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa nu utilizati site-ul si serviciile noastre.

III. Varsta si locatie

Site-ul, serviciile, ponturile si predictiile sunt destinate utilizatorilor cu varsta minima de 18 ani. Este interzis accesul persoanelor care nu au implinit inca varsta de 18 ani.

Este interzisa utilizarea site-ului si serviciilor noastre in cazul in care acest lucru contravine legislatiei in vigoare din tara in care se afla utilizatorul.

IV. Link-uri si integrari ale serviciilor noastre

In cadrul site-ului cota2.ro sunt incluse link-uri si integrari de servicii si website-uri detinute de terte parti (inclusiv operatori de pariuri online). Nu detinem control asupra continutului acestor servicii, website-uri sau aplicatii si nu suntem raspunzatori cu privire la continutul, securitatea, practicile sau politicile de confidentialitate ale acestora.

Aceste terte parti pot sa colecteze date sau sa solicite utilizatorilor informatii cu caracter personal. Nu suntem raspunzatori pentru colectarea, utilizarea sau dezvaluirea oricaror informatii pe care aceste terte parti le pot colecta. Accesarea oricarui alt serviciu, website sau aplicatie provenita de la o terta parte se face pe riscul utilizatorului.

Serviciile noastre ofera informatii despre cotele oferite de diversi operatori de pariuri cu privire la diferite evenimente sportive. Orice pariu incheiat intre utilizator si un anumit operator de pariuri este guvernat de termenii si conditiile respectivului operator, fara ca website-ul sau serviciile oferite de cota2.ro sa poata fi trase la raspundere in acest sens.

Nu suntem si nu ne comportam ca un operator de pariuri. Este responsabilitatea utilizatorului sa se inregistreze la operatorul de pariuri dorit pentru a plasa un pariu.

V. Despre informatiile si serviciile oferite de Cota2.ro

Aceasta sectiune se refera la continutul si informatiile prezentate in cadrul website-ului Cota2.ro, dar si la postari si informatii distribuite in cadrul retelelor de socializare, de pe conturile oficiale Cota2.ro.

Serviciile noastre pot permite utilizatorilor sa adauge postari, recenzii si sa participe la discutii, ori sa posteze alt tip de continut. Nu ne asumam responsabilitatea pentru corectitudinea gramaticala a exprimarii tipsterilor in textul de argumentare pentru predictiile proprii.

Desi facem eforturi considerabile pentru a actualiza informatiile oferite, unele dintre acestea ne sunt furnizate de terte parti (inclusiv continut generat de utilizatori), pentru care nu putem garanta veridicitatea sau acuratetea. Este responsabilitatea utilizatorului sa verifice acuratetea informatiilor si argumentarilor oferite de tipsteri inainte de a lua decizia de a plasa un pariu, decizie pe care o ia pe propriul risc.

Termenii si conditiile din prezentul document pot fi modificate si actualizate in orice moment de catre proprietar, fara o notificare prealabila. Recomandam utilizatorilor sa verifice pagina de termeni si conditii pentru a lua la cunostinta eventualele modificari aparute.

VI. Regulament si conditii pentru utilizatori inregistrati si tipsteri

Pentru a putea accesa anumite sectiuni si servicii oferite de Cota2.ro, vi se va solicita sa va inregistrati pe site prin crearea unui cont. Odata facuta inregistrarea, va putea fi accesata sectiunea de membri utilizand datele de autentificare. Fiecare utilizator are dreptul sa isi inregistreze un singur cont. Daca exista suspiciuni sau sesizari din partea altor utilizatori ca ar exista o persoana care a inregistrat doua conturi, ne rezervam dreptul de a le suspenda sau sterge pe ambele dupa ce vom efectua investigatiile necesare.

Orice actiuni si activitati ce au loc intr-un cont sunt in responsabilitatea utilizatorului detinator. Securitatea contului este de asemenea responsabilitatea utilizatorului. Nu dezvaluiti datele contului sau cele de autentificare unor terte parti!

CONDITII OBLIGATORII PENTRU TIPSTERI

Pentru a deveni TIPSTER, orice vizitator al site-ului trebuie sa-si creeze si sa-si valideze un cont de utilizator, dupa care va trimite un mesaj administratorului de site folosind FORMULARUL DE CONTACT, prin care sa isi justifice intentia de a deveni TIPSTER.

Toti tipsterii vor avea posibilitatea de a adauga PONTURI, insotite obligatoriu de analiza/argumentare. FIECARE TIPSTER POATE ADAUGA MAXIM 2 PONTURI PE ZI.

TOATE PONTURILE VOR FI POSTATE CU MINIM 2 ORE INAINTE DE ORA OFICIALA DE START A PRIMULUI MECI DE PE BILET

Nu ne asumam corectitudinea gramaticala a exprimarii TIPSTERILOR folosita in textul de argumentare a recomandarilor proprii.

Absolut toate ponturile recomandate de fiecare TIPSTER in parte vor fi monitorizate si se va alcatui automat un bilant in functie de MIZELE si COTELE folosite. Pe baza bilantului individual, vor fi alcatuite clasamente ale profitabilitatii TIPSTERILOR.

RECOMANDAREA COTELOR SI A CASELOR DE PARIURI SELECTATE

Fiecare TIPSTER are dreptul sa recomande absolut orice meci si predictie disponibile in realitate in oferta uneia dintre casele de pariuri disponibile.

Din motive de particularitati ale ofertelor caselor de pariuri, atat predictia pentru meciuri cat si cotele aferente vor trebui introduse manual de catre TIPSTER, dar ele trebuie sa fie conforme cu realitatea!

In cazul in care administratorii descopera tentative de frauda ale tipsterilor sau le este semnalat acest aspect de catre alti utilizatori, celor in cauza li se va retrage dreptul de a continua ca TIPSTERI.

TIPURI DE PONTURI

Exista 2 tipuri de ponturi diferite: pariuri clasice si pariuri de tip handicap asiatic, distincte intre ele ca si functionalitati.

Pariurile clasice pot fi de tip Single, adica un singur meci, sau COMBO, de tip bilet de pariuri, care sa includa mai multe meciuri ale caror predictii trebuie sa fie corecte simultan pentru ca biletul sa fie Castigator. Pe un bilet pot fi adaugate maxim 5 meciuri

Pariurile de tip Handicap Asiatic pot fi plasate DOAR in regim Single!

VALIDAREA REZULTATELOR

Fiecare TIPSTER va fi obligat sa isi valideze ponturile manual, in maxim 72 de ore de la disputarea meciurilor propuse.

Procesul de validare este unul foarte simplu, din panoul de administrare al ponturilor proprii, fiecare Tipster va avea optiuni individuale pentru stabilirea rezultatelor fiecarui meci recomandat printr-un singur click, astfel:

REZULTATELE PONTURILOR CLASICE:

 • Castigat
 • Pierdut
 • Anulat (Void/Rambursat – pariurile carora li se atribuie cota 1.00)

REZULTATELE PONTURILOR DE TIP HANDICAP ASIATIC:

 • Castigat
 • Jumatate Castigat
 • Anulat (Void/Rambursat – pariurile carora li se atribuie cota 1.00)
 • Jumatate Pierdut
 • Pierdut

TENTATIVE DE FRAUDA

FRAUDAREA COTELOR

Este evident faptul ca exista fluctuatii ale cotelor in ofertele caselor de pariuri, dar daca un tipster introduce un pont de COTA 1.80 in conditiile in care valoarea reala a COTEI nu a depasit niciodata valoarea maxima de 1.60 (aspect verificabil!), cu intentia de a obtine un avantaj necinstit in materie de profitabilitate a bilantului propriu, atunci acestuia i se va retrage dreptul de a fi TIPSTER pe site!

FRAUDAREA REZULTATELOR

In cazul in care un TIPSTER stabileste rezultatul in mod eronat rezultatul unui PONT ca fiind castigator, in conditiile in care acesta a fost pierdut, iar administratorii sesizeaza acest aspect, sau le este semnalat de catre alti utilizatori, atunci acestuia i se va retrage dreptul de a fi TIPSTER pe site!

Intelegem ca pot aparea erori in cazuri izolate, din neatentie, caz in care TIPSTERUL poate trimite mesaj administratorului sa modifice COTA sau REZULTATUL unei selectii. Dar daca aceste cazuri apar cu regularitate in cazul aceleiasi persoane, atunci acestuia i se va retrage dreptul de a fi TIPSTER pe site!

PROMOVAREA IN INTERIORUL PLATFORMEI

Orice TIPSTER are posibilitatea de a se promova in cadrul site-ului! Fie ca detine o pagina de retea sociala, un website sau un blog, promovarea acestora este permisa, dar numai in cadrul rubricii de PROFIL, acolo unde este permisa folosirea unui link extern, dar strict catre pagina/blogul/site-ul personal!

Este interzisa folosirea de linkuri catre landing-page-uri specifice care promoveaza bonusuri sau case de pariuri! Orice tentativa in acest sens a unui user, va fi sanctionata cu blocarea contului acestuia!

Este interzisa folosirea linkurilor de promovare in cadrul textelor de analiza/argumentare a meciurilor! Singurul loc unde se poate introduce link de promovare este la profilul utilizatorului! Orice tentativa in acest sens a unui user va fi sanctionata cu blocarea contului acestuia!

PROCEDURA ADAUGARII DE PONTURI

Pentru a adauga ponturi, am creat o procedura extrem de simpla și intuitiva, pe care o vom detalia in cele ce urmeaza. Dupa logarea pe site, un TIPSTER care doreste sa adauge un pont va merge in Meniul Principal la sectiunea PONTURI si de acolo va selecta optiunea ADAUGA PONT.

ARGUMENTAREA PONTULUI

Fie ca este un pariu cu un singur meci sau cu 10, orice pariu trebuie argumentat. Este la mintea cocosului faptul ca un adevarat Tipster castiga increderea urmaritorilor sai prin argumentarile meciurilor pe care le propune, iar prin acest mod poate demonstra daca se bazeaza pe cunostinte si evaluare corecta, sau mai mult pe statistici și noroc. Nu este obligatoriu un numar minim de cuvinte, dar cu cat dai mai multe detalii, cu atat mai multi urmaritori poti capata, iar munca sa iti fie apreciata! Tu decizi ce și cat scrii, dar sub nicio forma nu ai voie sa lasi necompletat :)

SELECTAREA CASEI DE PARIURI

Din meniul Drop-Down, se va selecta una din casele de pariuri disponibile, a carei oferta este agreata de administratorii site-ului! Vor fi disponibile doar case de pariuri licentiate in Romania, conform legislatiei in vigoare.

TIPUL DE PARIU

Dupa selectarea casei de pariuri, exista optiunea de selectare printr-o bifa daca pontul pe care vrei sa il postezi este de tip Handicap Asiatic sau NU. Din oficiu, patratelul corespunzator nu este bifat! In cazul in care bifezi ca este un pariu de tip handicap asiatic, atunci butonul ADAUGA MECI va deveni inactiv, pentru ca ponturile de tip handicap asiatic pot fi postate doar în regim Single!

SELECTEAZA SPORT

Tot dintr-un drop-down, Tipsterul poate selecta sportul din care face parte evenimentul propus de el și poate alege dintr-o lista de 7 sporturi disponibile:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Handbal
 • Baschet
 • Volei
 • Rugby
 • Hochei

CAMPURI COMPLETATE MANUAL

Urmeaza cele 4 campuri in care Tipsterul trebuie sa completeze manual numele echipei gazda, numele echipei oaspete, pronosticul ales și cota.

ATENȚIE: Formatul cotei trebuie sa fie zecimal, cu maxim 2 cifre in dreptul zecimalelor, despartite cu punct (nu cu virgula) de întreg. EX: 1.90, 1.85, 3.35 etc. In cazul biletelor cu mai multe meciuri combinate, cota finala se calculeaza automat prin inmultire.

SELECTAREA MIZEI

Miza poate fi selectata tot dintr-un drop-down unde apar multipli de 10 pana la 100. Valoarea este una fictiva, exprimata in unitati, dar aceasta varianta ofera Tipsterilor posibilitatea de a diferentia pariurile proprii in functie de increderea acordata! ATENȚIE: Miza este selectata pentru intreg pariul, chiar daca acesta este format din mai multe selectii si va fi inmultita cu Cota Finala.

BUTONUL ADAUGA MECI

Acest buton ofera posibilitatea Tipsterului sa mai adauge un meci pe biletul de pariere, caz in care i se mai afiseaza un rand de campuri pentru meci individual pe care trebuie sa le completeze: Selecteaza Sportul, Echipa Gazda, Echipa Oaspete, Pronostic si Cota.

BUTONUL PUBLICA PARIUL

Dupa ce Tipsterul a terminat de adaugat toate meciurile si datele pentru pariul sau, butonul PUBLICA PARIUL va finaliza si va posta automat pontul. Din acel moment pontul va fi disponibil pe site si nu mai pot fi facute modificari in ceea ce priveste datele introduse!

TOTUSI, daca un Tipster observa ca exista o greseala abia dupa ce a publicat biletul, poate folosi formularul de contact pentru a trimite un mesaj administratorului in care sa semnaleze eroarea aparuta pentru care solicita modificare!

PROCEDURA VALIDARII PONTURILOR

Din meniul principal, secțiunea PONTURI – PONTURILE MELE, un Tipster are acces la tot istoricul ponturilor plasate! Cu un simplu click pe titlul pontului, va aparea un desfasurator al meciurilor de pe bilet, iar fiecare meci va avea optiunile de validare descrise in REGULAMENTUL DE POSTARE!

Tipsterul va avea posibilitatea de a selecta rezultatul fiecarui meci in parte cu un singur click, iar statusul final al intregului bilet va fi calculat automat!

VII. Drepturi de proprietate intelectuala

Intregul continut al website-ului Cota2.ro este administrat si se afla in proprietatea SC Global Sports Services SRL si este protejat de legislatia specifica drepturilor de proprietate intelectuala si de ajutor. Informatiile si continutul pot fi utilizate in scop personal, ne-comercial, cu respectarea termenilor si conditiilor din prezentul document. Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, vanzarea sau transmiterea in scopuri comerciale a continutului si informatiilor furnizate prin intermediul website-ului Cota2.ro, fara un acord explicit, in forma scrisa, din partea proprietarilor.

VIII. Concursuri si premii

Ocazional, fie din partea noastra, fie din provenienta unor terte parti, in cadrul site-ului Cota2.ro vor fi incluse concursuri, promotii sau alte oferte. Fiecare dintre acestea este subiectul propriilor termeni si conditii, supunandu-se acestora indiferent daca este vorba de termenii si conditiile prezentului website ori de cele ale unor terte parti.

IX. Disponibilitatea serviciilor, confidentialitate si politica cookies

Accesul la serviciile noastre si la elemente specifice oferite prin intermediul site-ului poate fi suspendat sau restrictionat ocazional utilizatorilor, datorita lucrarilor de mentenanta, actualizarilor sau pentru introducerea unor noi functionalitati.

Informatiile si serviciile pe care le oferim sunt gratuite si desi vom trata cu seriozitate oferirea lor catre utilizatori, nu putem garanta ca furnizarea lor va fi neintrerupta, lipsita de erori sau disponibila oricand. Datorita naturii imprevizibile a internetului, erorile, intreruperile si intarzierile isi pot face aparitia in orice moment in cadrul serviciilor noastre.

Politica de confidentialitate si Politica cookies detaliaza masurile pe care le luam pentru a proteja informatiile utilizatorilor site-ului Cota2.ro. Pentru mai multe informatii, accesati paginile „Politica de confidentialitate” si „Politica cookies”.

Daca sesizati orice eroare, aveti nevoie de lamuriri suplimentare sau pentru va doriti remedierea oricaror inconveniente, va rugam sa ne contactati.