Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.13

BETANO

Merg pe trei echipe favorite și destul de experimentate în preliminarii. Pariul este jucat la BETANO, cotă 3.13


cota2.ro

Partizani Tirana - Qarabag

Qarabag este deja obișnuită cu tururile de calificare din Europa. Anul trecut a ajuns până în turul 3 preliminar din Champions League, când a fost eliminată de BATE Borisov, dar apoi a continuat în Europa League, unde a ajuns până în grupe, după ce a trecut de Sheriff Tiraspol. Interesant e că azerii nu au excelat la deplasări, unde au marcat doar de două ori în patru meciuri. Diferența dintre cele două echipe este destul de mare, dar nu cred că vom asista la un festival de goluri.

pont: X2 și sub 3.5 goluri 1.5


BATE Borisov - Piast Gliwice

BATE Borisov este favorită certă a acestei duble cu polonezii. Bielorușii au jucat în grupe de cupe europene de 8 ori în ultimele 10 sezoane iar anul trecut au ajuns chiar până în 16-mi în Europa League. Piast a câștigat pentru prima dată în istorie titlul în Polonia dar nu are experiență europeană: a jucat de două ori în preliminarii și a pierdut de fiecare dată în primul tur pe care l-a jucat (în 2014 și 2017).

pont: 1X și sub 3.5 goluri 1.47


Valur Reykiavik - NK Maribor

Maribor a fost una dintre surprizele plăcute din sezonul 2017-2018 din Champions League, când a ajuns până în grupe, după ce a marcat în 5 din cele 6 meciuri preliminare. Anul trecut campioana Sloveniei la care joacă și fostul fotbalist al lui Poli Iași, Alexandru Crețu, a fost eliminată de Glasgow Rangers din Europa League, dar tot a reușit să înscrie în 5 din cele 6 meciuri jucate în calificări.

pont: Maribor înscrie până în minutul 70 1.42


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Partizani Tirana vs Qarabag
Pronostic:
X2 și sub 3.5 goluri
Cota
1.50
BATE Borisov vs Piast Gliwice
Pronostic:
1X și sub 3.5 goluri
Cota
1.47
Valur Reykiavik vs NK Maribor
Pronostic:
Maribor, următorul gol până în min. 70: DA
Cota
1.42
Cota finala: 3.13
Profit: 10.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro