Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.84

UNIBET

Senegal - Benin


cota2.ro

Senegal are un parcurs foarte bun in acest turneu pana la momentul actual, iar Benin care s-a calificat de pe locul 3, pare sa nu fie in stare sa le puna prea multe probleme. In acest an, in 7 meciuri, senegalezii au obtinut 6 victorii si o infrangere, aceea impotriva Algeriei. Eu sunt sigur de reusita favoritilor.


Nigeria - Africa de Sud


Nigeria este favorita la calificare, avand o cota de 1.53 la Unibet. Dupa ce acestia au reusit sa revina de la 2-1 la pauza pt Camerun la 3-2 in favoarea lor, pot spune ca nimic nu pare sa le stea in cale. Atacantul Ighalo Odion este de asemenea intr-o forma excelenta, marcand in ambele reprize din meciul cu Cameron.


Linfield - Rosenborg


Rosenborg vine dintr-un campionat net superior fata de cel al adversarei (Irlanda de Nord), acest lucru fiind un mare plus, de aceea norvegienii au o cota de doar 1.41 la victorie desi joaca in deplasare. Rosenborg are ca obiectiv chiar aparitia in grupele Champions League, asa ca o echipa precum Linfield nu pare sa le stea in cale.


BATE - Piast Gliwice


Echipa din Belarus a aratat sezonul trecut ca este o forta europeana, invingand cu scorul de 1-0 Arsenal, echipa ce a ajuns ulterior in finala cupei. Eu sunt sigur ca pentru acest sezon, gazdele din aceasta seara nu isi doresc altceva decat victoria, mai ales jucand acasa, sunt obligati sa castige, insa pentru siguranta, deoarece nici polonezii nu sunt de neglijat, am ales rambursarea mizei in caz de egalitate.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Senegal vs Benin
Pronostic:
1
Cota
1.37
Nigeria vs Africa de Sud
Pronostic:
Nigeria se califica
Cota
1.53
Linfield vs Rosenborg
Pronostic:
2
Cota
1.41
BATE vs Piast Gliwice
Pronostic:
1 (Miza returnata pentru egal)
Cota
1.00
Cota finala: 2.96
Profit: 5.88
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro