Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.76

Superbet

Această ofertă de pariu multiplu poate fi găsită doar la SUPERBET, secțiunea pariuri speciale. Cota finală: 2.75


cota2.ro

CFR a avut 6 cornere la Astana, chiar la scorul de 0-0. Cu Iașiul, în campionat, unde a vrut și a avut nevoie să bată, echipa lui Dan Petrescu a avut 12. Cu Astana, clujenii vor trebuie să atace pentru că, din nou, au nevoie de rezultat. Stilul robust binecunoscut al lui Dan Petrescu va duce din nou la multe atacuri în flancuri, centrări și mingi lungi. Cu alte cuvinte, atât timp cât CFR va dori să înscrie, va obține și multe lovituri de colț. Și adversara are un stil bazat pe centrări și minge lungă. Faptul că terenul din Gruia este mult mai mic decât cel din Kazakhstan va aduce multe faze fixe și pentru oaspeți.

pont: cel puțin 9 cornere în meci 1.55


Ceva îmi spune că nu vom vedea un gol foarte devreme în acest meci, cu toate că nu pare nici meci de 0-0. Nevoia CFR-lui de a ataca și potențialul adversarului vor duce la un meci măcar cu un gol. Cred însă că acesta va veni mai târziu.

pont: gol doar după minutul 20 1.4


Cele două echipe vor avea o agresivitate mult mai mare decât în prima partidă. Subliniam mai sus și diferența mare de dimensiuni între terenurile acestei duble manșe. Și asta va face ca jucătorii să intre în contact mult mai des decât în tur. Arbitrul va fi un austriac (Alexander Harkam) care a dat un penalty, a arătat 6 cartonașe galbene și două roșii în ultimul meci arbitrat în campionatul intern.

pont: cel puțin 4 cartonașe galbene 1.27

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR vs Astana
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.55
CFR vs Astana
Pronostic:
interval primul gol: după min. 20
Cota
1.40
CFR vs Astana
Pronostic:
peste 3.5 cartonașe galbene
Cota
1.27
Cota finala: 2.76
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro