Ponturi Pariuri Tenis Marie Bouzkova vs Serena Williams

UNIBET

Maine, de la ora 01:00, Marie Bouzkova si Serena Williams se lupta pentru un loc in finala turneului de la Toronto, Canada. 


cota2.ro

Cehoaica are 21 de ani si ocupa locul 91 WTA. De cateva saptamani se afla in premiera in TOP 100 si daca va continua sa munceasca, sansele ei de a ajunge in TOP 20 sunt destul de mari. Pana acum a cucerit 12 trofee ITF, iar in urma cu cateva luni a jucat o finala WTA 125K, pe care a pierdut-o in fata Veronikai Kudermetova. Pe hard se simte destul de bine, dar nimeni nu se astepta ca sa ajunga atat de departe la acest turneu. Pana in semifinale n-a avut deloc un drum usor. A eliminat trei jucatoare castigatoare de Mare Slam: Slane Stephens, Jelena Ostapenko si Simona Halep. Nu poseda de un serviciu foarte bun si din acest punct de vedere, va avea probleme in aceasta partida. 


Serena Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul carierei, la simplu a castigat tot ce se putea si in total a castigat aproape 100 de milioane de dolari, doar din premii. Momentan se afla doar pe locul 10 WTA, dar abia a participat la cateva turnee in acest sezon. Azi-maine va implini 38 de ani si inca joaca la cel mai inalt nivel. Au trecut mai bine de doi ani de la ultimul trofeu castigat, iar acum are o sansa imensa sa obtina inca unul. Dupa finala pierduta la Wimbledon, in fata Simonei Halep, a luat o pauza de patru saptamani si se pare ca a fost o decizie buna. Aici, la Toronto, a ajuns pana in semifinale fara sa piarda vreun set, desi a intalnit jucatoare mai bine cotate, decat Marie Bouzkova.


Sincer, ma astept la un meci dezechilibrat, in care Serena n-ar trebui sa aiba probleme.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Marie Bouzkova vs Serena Williams
Pronostic:
0-2
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro