Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.57

Superbet

Porto·Krasnodar

Porto incepe partida de azi la adapostul rezultatului din tur unde a castigat cu 1-0 pe finalul partidei. Cred ca in aceasta seara portughezii isi vor respecta statutul de favoriti si vor arata forta care o au pe teren propriu, impunandu-se si in aceasta partida fara prea multe probleme.

cota2.ro

Ajax·PAOK

Ajax este o forta puternica pe teren propriu, multe echipe mari din europa plecand invinse de la Amsterdam. In tur a fost 2-2, Ajax revenind de fiecare data dupa ce a fost condusa. PAOK are nevoie de victorie pentru a se califica mai departe, egalul cu cel putin 6 goluri fiind aproape imposibil. Cred ca va fi un meci in care diferenta de valoare intre cele 2 echipe se va vedea si Ajax isi va adjudeca victoria relativ usor, poate chiar la o diferenta mai mare de goluri.

Celtic ·CFR Cluj

CFR Cluj a reusit o remiza acasa, mentinand sperante de calificare mai departe insa pentru a o reusi trebuie sa obtina un rezultat pozitiv in Scotia ceea ce eu cred ca nu vor reusi, diferenta intre valoarea celor doua echipe fiind mare. Consider ca Celtic va termina invingatoare aceasta intalnire.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Porto vs Krasnodar
Pronostic:
1
Cota
1.57
Ajax vs PAOK
Pronostic:
1
Cota
1.30
Celtic vs CFR Cluj
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 3.57
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro