Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.83

BETANO
  • Viitorul are toate armele necesare pentru a castiga cu Voluntari insa va avea de tras daca vrea toate punctele si daca jucatorii lui Hagi nu se desprind prea repede pe tabela atunci vor puncta constant la capitolul cornere, in urma presiunii exercitate la poarta oasptilor.

  • Spurs vizeaza cele 3 puncte in duelul cu Newcastle din propria arena si cred intr-o dominare autoritara a gazdelor si minim 7 cornere in contul lor. Oaspetii nu dispun de aceleasi valori individuale ca Spurs si vor incerca pe cat posibil sa plece cu punct/puncte in urma unui joc defensiv excelent si a efortului colectiv.

  • Amicalul dintre Montpellier si Szeged ma astept sa aiba un total ridicat la goluri. Pana acum echipele au facut show iar pe plan ofensiv au aratat de-a dreptul formidabil.

  • Fetele de la volei din reprezentativa Romaniei au batut Ungaria ieri cu 3-1 si trebuie sa forteze o victorie in minimul de seturi in fata celei mai slabe echipe din grupa, Estonia. Tricolorele vor lua in calcul setul castigat de estonience cu Croatia si vor intra motivate pe teren, mai ales ca Ungaria le-a batut pe actualele lor adversare in 3 seturi, la 15,17 respectiv 15 puncte.


cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Viitorul vs Voluntari
Pronostic:
Viitorul peste 5.5 cornere
Cota
1.75
Spurs vs Newcastle
Pronostic:
Spurs peste 6.5 cornere
Cota
1.55
Montpellier vs Szeged
Pronostic:
Peste 60.5
Cota
1.75
Estonia vs Romania
Pronostic:
0-3
Cota
1.65
Cota finala: 7.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro