Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.09

BETANO

Cinci pariuri combinate BETANO, cotă finală: 4.09


cota2.ro

Lille - Angers

Lille a fost revelația stagiunii precedente și o văd făcând o figură frumoasă și în această stagiune și, chiar dacă nu evoluează foarte convingător în deplasare, acasă distruge tot: 6 victorii consecutive pe teren propriu, serie care ține de la începutul lui aprilie. Angers a pierdut în urmă cu doar 4 luni la Lille cu 0-5 dar, având în vedere că gazdele vor juca marți în UCL, joc un pariu acoperit și încerc cel mult patru goluri, pentru că Lille va încerca să se menajeze.

1X și sub 4.5 goluri 1.36

CFR Cluj - Voluntari

Pare cel mai dezechilibrat meci din această etapă din Liga 1. CFR se pregătește de meciul cu Lazio din Europa League dar clujenii au demostrat că se descurcă excelent pe două fronturi, cu două echipe diferite. Voluntariul mi se pare cea mai slabă echipă din acest sezon (sub Clinceni și Chindia) și văd o victorie clară a gazdelor. Ilfovenii au pierdut clar toate cele 5 deplasări din Gruia, marcând o singură dată.

victorie CFR 1.38

Fortuna Dusseldorf - Wolfsburg

Wolfsburg a început bine sezonul, cu 7 puncte din 9 posibile și a câștigat fără probleme ultima deplasare la Dusseldorf (3-0). De altfel, Wolfsburg a marcat nu mai puțin de 8 goluri în stagiunea precedentă, în cele două partide cu Fortuna, care va avea nu mai puțin de 5 absenți la acest meci.

Wolfsburg înscrie până în minutul 80 1.29

Amiens - Olympique Lyon

Olympique Lyon are pretenții mari în acest sezon de Ligue 1 dar a pierdut deja puncte importante. E adevărat, cu adversari mai grei decât Amiens (Bordeaux și Montpellier). Lyonezii nu prea au avut ce discuta cu acest adversar: A câștigat toate cele 6 meciuri cu Amiens din 2017 încoace.

Lyon înscrie până în minutul 80 1.25

Mallorca - Athletic Bilbao

Athletic arată foarte bine până acum și ar trebui să continue pe aceeași linie și pe terenul nou-promovatei Mallorca, care a primit gol în fiecare meci din acest sezon, în schimb ce bascii au marcat măcar o dată în fiecare din primele 3 etape.

Bilbao înscrie 1.35

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lille vs Angers
Pronostic:
1X și sub 4.5 goluri
Cota
1.36
CFR Cluj vs FC Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.38
Fortuna Dusseldorf vs Wolfsburg
Pronostic:
gol Wolfsburg până în min. 80: DA
Cota
1.29
Amiens vs Olympique Lyon
Pronostic:
gol Lyon până în min. 80: DA
Cota
1.25
Mallorca vs Athletic Bilbao
Pronostic:
goluri Bilbao: peste 0.5
Cota
1.35
Cota finala: 4.09
Profit: 15.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro