Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.93

Superbet

Kfco Wilrijk·Anderlecht

Dupa un inceput slab de campionat cred ca Anderlecht va trata serios aceasta partida de cupa si vor reusi sa se califice mai departe, mai ales ca joaca cu o echipa de liga inferioara.

cota2.ro

Botosani·CFR Cluj

Botosani vine dupa o serie de rezultate negative, incurcandu-se cu noupromovatele Chindia si Clinceni si nu cred ca poate sa le puna probleme celor de la CFR Cluj in momentul de fata deaceea am ales sa mizez ca CFR Cluj se califica in turnul urmator.

Real Madrid·Osasuna

Real Madrid intalneste noupromovata Osasuna pe Bernabeu si cred ca nu va avea probleme sa se impuna si sa marcheze de mai multe ori.Am ales sa mizez pe victoria Realului si gol in ambele reprize la o cota foarte atractiva.

Napoli·Cagliari

Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este mare ceea ce sugereaza o victorie a gazdelor. Statisticile ne arata ca in ultimele 8 intalniri directe de pe San Paolo Napoli s-a impus de 7 ori iar a 8-a partida s-a terminat remiza, in toate partidele inregistrandu-se cel putin 3 goluri. Sansele ca in aceasta seara istoria sa se repete sunt foarte mari, de aceea am ales sa mizez pe victoria gazdelor si gol in ambele reprize.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kfco Wilrijk vs Anderlecht
Pronostic:
Anderlecht se califica
Cota
1.50
Botosani vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj se califica
Cota
1.50
Real Madrid vs Osasuna
Pronostic:
Victorie Real Madrid si gol in ambele reprize
Cota
1.70
Napoli vs Cagliari
Pronostic:
Victorie Napoli si gol in ambele reprize
Cota
1.55
Cota finala: 5.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro