Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.18

Superbet

Paderborn vs Bayern

Paderborn se chinuie cu doar un punct în prima liga din Germania, în timp ce Bayern îva considera acest meci o pregătire pentru meciul ce va urma săptămâna viitoare în UCl cu Tottenham.

cota2.ro


Chelsea vs Brighton

Chelsea a acumulat doar 8 puncte în cele 6 jocuri de pana acum, foarte puțin pentru o echipa de top din Anglia și aici o victorie în fata fanilor ar fi binevenita. Oaspeții sunt fără victorie de 4 meciuri consecutive în toate competițiile și cred ca vor pica testul în fata londonezilor.


Getafe vs Barca


Psg, Barca, Real Madrid aveau în sezoanele trecute serii de meciuri fără înfrângere, dar sezonul asta, aceasta statistica s a schimbat la 180 de grade. Barca consider ca e cu cuțitul la os, începând sezonul cu Messi accidentat, aceștia par ca se bazează tot pe decarul incontestabil argentinian. Barca o prinde pe Getafe într o forma bună, fiind neînvinsă în acest sezon pana acum, dar cred ca vor avea puterea sa obțină cel puțin 1 punct în aceasta deplasare.


Granada vs Leganes

O confruntare în care se marchează puține goluri, iar Leganes se va deplasa la o echipa care este în forma având 3 victorii în ultimele 4 meciuri. În schimb Leganes și a revenit și a făcut un meci bun în fata lui Bilbao etapa trecuta. Cota 2.30 pe tru victoria Granadei este un pic peste așteptările mele, bookmakerii preconizand un meci mult mai echilibrat.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Parderborn vs Bayern
Pronostic:
2
Cota
1.15
Chelsea vs Brighton
Pronostic:
Psf 1
Cota
1.35
Getafe vs Barcelona
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Granada vs Leganes
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.15
Cota finala: 2.18
Profit: 7.08
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro