Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Grecia

UNIBET

Italia vs Grecia


cota2.ro

Meci important pentru italieni pe Stadio Olimpico, care isi poate asigura prezenta la Euro 2020 cu o victorie in fata grecilor.


Italia - lista neagra a jucatorilor accidentati


Desi Italia se bazeaza pe un lot foarte competitiv, totusi Mancini nu se poate baza pe mai multi jucatori de top precum: Giorgio Chiellini, Alessandro Florenzi și Stefano Sensi, accidentați. Daniele De Rossi, care s-a aflat pe lista inițială a convocaților, are probleme de sănătate. Alti jucatori importanti care s-ar putea sa priveasca din tribune meciul ar fi: Emerson Palmieri, Donnarumma cu probleme de stomac conform sportsmole și Mattia de Sciglio cu probleme de spate.


Motivație la greci in reconstrucția echipei?

Selecționerul olandez Johannes van ‘t Schip a precizat ca are probleme de efectiv si vrea sa construiasca o echipa competitiva pentru Campionatul mondial din 2022, astfel ca fundasul lui Napoli, Manolas, nu va face deplasarea la Roma, iar in schimb putem sa vedem fete noi in primul 11 al grecilor: Kostas Tsimikas - Olympiakos, Dimitris Giannoulis - PAOK.


Info:

Italia nu a castigat niciun din ultimele 10 pe teren propriu la diferenta mai mare de 2 goluri.

Grecii au pierdut o singura data in ultimele 10 meciuri pe teren strain la diferenta mai mare de 2 goluri (4-1 cu Croatia in 2017)


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Italia vs Grecia
Pronostic:
Grecia +2,5 handicap asiatic
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 4.23
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro