Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.61

BETANO

Eyenga de la Fuenlabrada e prima mea alegere azi. Nu cred ca Real poate da repeta izbanda din Supercupa cand s-au impus cu 116:61 si cred ca vom avea multe momente in care se va juca de la egal la egal, galacticii probabil vor face diferenta cu niste run-uri de 8-10 puncte. Privind jocul vedetei echipei oaspete din ultimele meciuri si faptul ca acesta isi asuma multe responsabilitati ma astept sa depaseasca azi pragul de 11.5 puncte.


cota2.ro

Buyukcekmece si OGM au un meci de foc azi pentru a iesi din zona rosie. Merg pe mana oaspetilor care pot profita de faptul ca gazdele nu pot alinia cel mai bun 5 si mai ales ca acestia au un lot egal valoric la nivelul titularilor si al rezervelor, putand sa faca diferenta cu ajutorul bancii de rezerve.


Gauff e ultima alegere de pe combo, americanca a reusit victorii importante cu Bertens si Petkovic si e plina de incredere in timp ce Ostapenko a prins cateva meciuri bune la acest turneu insa ramane sub semnul intrebarii la capitolul constanta. Cori prefera jucatoarele care lovesc mingea plat, cum o face Ostapenko si ma astept ca letona sa greseasca mai mult, ea fiind jucatoarea mai agresiva si care va cauta sa inchida mai repede punctele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Fuenlabrada
Pronostic:
Eyenga peste 11.5 puncte
Cota
1.87
Buyukcekmece vs OGM
Pronostic:
2
Cota
1.90
Gauff vs Ostapenko
Pronostic:
1
Cota
1.86
Cota finala: 6.61
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro