Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

Superbet

Karolina Pliskova (loc 2 WTA) - Elina Svitolina ( loc 8 WTA)

Ambele jucatoare au o serie destul de buna cu 14, respectiv 13 victorii in ultimele 20 partide. La intalnirile directe scorul este egal, 3-3. Pliskova este teoretic mai odihnita, disputand ultima partida oficiala cu o luna in urma pe cand Svitolina a luat o pauza de 10 zile. Se anunta un meci echilibrat si spectaculos intre o jucatoare cu serviciu si lovituri puternice si alta cu un joc defensiv foarte bun si cu dispozitie mare la efort. Eu voi miza pe Pliskova ca poate sa tina nivelul ridicat al jocului ca sa castige cel putin un set. De asemenea voi merge si pe o varianta cu victorie Pliskova.

cota2.ro

Bianca Andreescu (loc 4 WTA) - Simona Halep (loc 5 WTA)

Bianca Andreescu a intrerupt seria extraordinara de 16 victorii cu o infrangere la Naomi Osaka in urma cu 3 saptamani si pare sa fie in forma pentru aceasta intalnire.

Simona Halep are acelasi ritm inconstant cu care ne-a obisnuit, reusind victorii in momente importante si apoi pierzand inexplicabil in fata unor jucatoare mai slab cotate. Stilul de joc al ambelor jucatoare este asemanator ceea ce ma face sa cred ca va fi un mei lung. Aceasta este prima intalnire directa dintre cele doua jucatoare. Voi miza pe experienta Simonei de a gestiona asemenea partide si cred ca poate sa castige macar un set daca nu si partida.

P.S. Cotele oferite de bookmakeri mi se par exagerat de mari pentru Halep.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ka. Pliskova vs E. Svitolina
Pronostic:
minim un set Ka. Pliskova
Cota
1.35
B.V. Andreescu vs S. Halep
Pronostic:
minim un set S. Halep
Cota
1.67
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro