Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.20

Superbet

FC Copenhaga - Nordsjalland

Gazdele pornesc favorite pentru acesta intalnire, au un lot mai valoros si sunt o adevarata forta pe teren propriu pe cand oaspetii nu exceleaza in deplasari incasand multe goluri. Cred ca gazdele isi vor respecta statutul si vor avansa in faza urmatoare a competitiei.

cota2.ro

Voluntari - Craiova

Craiova a inceput sa-si revina dupa preluarea echipei de catre Piturca pe cand Voluntari este intr-o situatie delicata fiind pe ultimul loc in campionat. Cred ca oltenii nu vor avea probleme sa se califice in faza urmatoare.

P.Ferreira - Sporting L

Sporting este in revenire de forma dupa o perioada mai putin buna si cred ca nu vor pierde in aceasta seara in fata unei echipe destul de slabe din campionatul portughez.

AC Milan - Spal

Milanezii inca au un joc oscilant, echipa nefiind la standardele dorite iar antrenorul in pragul demiterii. Spal este o echipa mediocra care nu a deranjat pe nimeni in deplasare pana acum, nereusind nici macar sa inscrie. Cred ca AC Milan va reusi sa se impuna in aceasta partida si sa mai linisteasca putin situatia din cadrul clubului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Copenhaga vs Nordsjalland
Pronostic:
FC Copenhaga se califica mai departe
Cota
1.52
Voluntari vs Craiova
Pronostic:
Craiova se califica mai departe
Cota
1.40
P. Ferreira vs Sporting L.
Pronostic:
x2
Cota
1.29
AC MIlan vs Spal
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 4.20
Profit: 32.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro