Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.51

Superbet

Dinamo vs CFR Cluj


cota2.ro

CFR practica un fotbal european de calitate. NU putem vorbi doar de noroc in dubla cu Rennes sau in victoria cu Lazio din Europa League. Echipa lui Petrescu trece printr-o perioada incredibila, iar dezastrul alb-rosilor de pe terenul Craiovei arata ca Dinamo are inca probleme pe faza defensiva.

Cfr nu a mai pierdut in fata lui Dinamo de 5 meciuri, dar probleme lor au aparut mai tot timpul in deplasari, asa ca sunt asteptari la un meci echilibrat. Sa ne gandim putin ca CFR a pierdut in fata lui Poli la Botosani dupa ce au castigat in Europa League contra lui Rennes, asa ca victoria ardelenilor nu este ceva sigur pentru astazi.


Rapid B. vs U Cluj


Rapid a comis-o clar in ultima etapa din liga a 2a, iar antrenorul gazdelor au mari probleme de lot, lipsind numai putin de 5 jucatori, printre care portarul Drăghiceanu, fundașii Manole și Oanea și mijlocașii Cârstocea și Piriz, toți indisponibili din punct de vedere medical.

Pancu va trebui sa adopte o tactica mai precauta pentru a obtine un rezultat bun impotriva unei echipe care spera doar sa scape de retrogradare anul acesta, avand in vedere problemele de lot.


Liverpool vs Manchester City


Liverpool cu victorii pe banda rulanta se afla pe primul loc, la o diferenta de 6 puncte de cetateni, iar orice greseala facuta de acum incolo de echipa lui Guardiola va conta enorm.

Liverpool se simte excelent, iar ca absente sunt Matip si Shaqiri, City avand absente mai importante precum Ederson, Sane, Laporte si Zincenko, iar David Silva este incert.


City in criza?

Manchester City a primit gol in ultimele 4 din cele 5 meciuri din toate competitiile, iar in ultimul meci din UCL nu a contat in atac, desi linia de atac a fost una foarte valoroasa cu Gabriel Jesus, Mahrez si Sterling, iar la mijloc s-au prezentat cu de Bruyne, Silva si Gundogan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs CFR Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.23
Rapid B. vs U Cluj
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.23
Liverpool vs Manchester City
Pronostic:
sub 4 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.51
Profit: 2.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro