Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Barcelona vs Dortmund


cota2.ro

Cu o echipa aproape identica cu ce vom avea in aceasta seara, Dortmund a remizat 3-3 cu lanterna rosie a Bundesliga, Paderborn, dupa ce au fost condusi pana spre finalul meciului cu 1-3. Pana la meciul cu Dortmund, Paderborn avea cea mai slab atac cu doar 11 goluri marcate.


Dortmund va fi fără Paco Alcacer - accidentat, Delaney și fără Marcel Schmelzer.


Barcelona va fi doar Gerrard Pique, dar va fi lejer inlocuit de Lenglet, dar in mare parte ramane cam aceeasi echipa care a trecut de Leganes.


Meciul va decide probabil castigatoarea grupei, deci Barcelona probabil va fi mult mai motivata pentru accederea in fazele urmatoare si eventual duelarea cu un adversar mai facil.



Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Umtiti, Lenglet, Junior Firpo; Busquets, Arthur, De Jong; Messi, Suarez, Griezmann

Dortmund: Burki; Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro; Weigl, Witsel; Hakimi, Brandt, Sancho; Reus



GENK VS Salzburg


Genk s-a facut de ras prima data in grupele ligii acolo unde au incasat 6 goluri doar din prima confruntare impotriva adversarei de astazi, dar astazi au sansa sa spele rusinea in fara fanilor cu un joc bun, desi nu au mai reusit o victorie in orice competitie de 5 jocuri.


Salzburg e favorita in aceasta confruntare, insa in cele 2 intalniri din deplasare impotriva lui Napoli si a lui Liverpool nu a simtit gustul victoriei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Dortmund
Pronostic:
1 super cota
Cota
1.60
GENK vs Salzburg
Pronostic:
+2,5 handicap asiatic GENK
Cota
1.25
Cota finala: 2.00
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro