Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.18

UNIBET

FRANŢA: Ligue 1 - Runda 24

Dupa 23 de etape Strasbourg si Reims se afla la egalitate de pct avand amandoua 33 fiind vecine de clasament.

Strasbourg pe teren propriu a adunat 20 de pct 19/14 fiind golaverajul. Iar Reims in deplasare au adunat 17 pct , golaveraj 12/9 . Fiind vecine de clasament cred ca se vor juca mai multe pe contra-atacuri , mingea fiind mai mult pe la mijlocul terenului. De aceea si bookmakeri ne dau o cota de 2.85 la peste 2.5 goluri.

cota2.ro

Pont : Strasbourg - Reims - PSF X


ROMÂNIA: Liga 1 - Runda 24

FC Viitorul dupa victoria obtinuta la Iasi , cu 2-1 dupa ce echipa lui Hagi era condusa ,le-a adus linistea in vestiar . Inca nu este calificata matematic in play off , de aceea pusti lui Hagi vor da totul pe teren in toate cele 3 etape care au mai ramas . 

Craiova in deplasare nu prea se simte confortabil au adunat doar 13 puncte , iar in ultimile 5 etape au 3 infrangeri si 2 egaluri , cele 5 partide s-au terminat cu sub 2.5 goluri. fiind doar la 8 pct distanta de CFR o victorie i-ar apropia la doar 5 pct . 

Va fi un meci in care cu siguranta vor marca ambele echipe , un meci care se va juca la ambele porti , in cazul in are marcheaza prima Viitorul , Nistor cu siguranta ii va ajuta la o schema pe craioveni pentru a putea egala.


Pont Ambele marcheaza

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Strasbourg vs Reims
Pronostic:
Pauza sau final X
Cota
1.70
FC Viitorul vs Univ. Craiova
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.87
Cota finala: 3.18
Profit: 21.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro