Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.71

BETANO

1.Koln-Bayern

  • Iar un meci simplu din punctul meu de vedere. În primul rand Koln are probleme de lot și ii va fi greu sa tina piept unei echipe foarte puternice cum este Bayern. În al doilea rand dacă ne uitam pe statistici nu prea au reușit sa fure puncte în meciurile directe. Bayern în acest moment este la doar 1 punct de locurile 2 și 3 și prin urmare punctele sunt obligatorii chiar dacă joaca în deplasare.

2. Juventus - Brescia

cota2.ro

  • Juventus a căzut pe locul 2 la egalitate de puncte cu Inter și acum are meci cu penultima clasata. Nu cred ca se pune problema de învingătoare ci doar câte goluri va înscrie Juventus. Ultimele 2 meciuri le-a câștigat cu 2-1 și de aceea tind sa cred ca vom avea parte de goluri. Voi merge un Over la goluri.

3. Dinamo-Fcsb

  • Un meci foarte important pentru Fcsb în lupta pentru titlu. Dinamo este matematic în PLAY OUT dar asta nu contează într-un meci contra lui Fcsb. Orgoliile sunt foarte mari și asta face ca meciurile directe sa fie de care pe care. Cred ca vom avea parte și de multe cartonase dar și de multe faze la poarta.

4. Real Madrid - Celta Vigo

  • In Spania avem un meci foarte interesant. Zic asta pentru ca Celta Vigo are nevoie de puncte pentru a se distanta de zona roșie iar Real Madrid de a se distanta de Barcelona. Din punct de vedere al formei și al statisticilor în meciurile directe Real Madrid este mult peste si pentru ca joaca și acasă clar o face favorita. O sa merg doar solist gazde dar e de încercat și la goluri.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Koln vs Bayern
Pronostic:
Bayern 2+
Cota
1.20
Juventus vs Brescia
Pronostic:
Juventus 2+
Cota
1.27
Dinamo vs Fcsb
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.40
Real Madrid vs Celta Vigo
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 2.71
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro