Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Anett Kontaveit

BETANO

WTA - SIMPLU: Dubai (Emiratele Arabe Unite), suprafață dură - 1/16-finale


De la ora 17:00 ora RO , compatrioata noastra Sorana Cirstea locul 70 WTA o intalneste pe Kontaveit locul 24 WTA.

cota2.ro


Sorana a inceput perfect acest turneu cu 3 victorii importante in fata unor jucatoare mult mai bine clasate . In primul tur a reusit o victorie impotriva rusoaicei Gasparyan locul 109 WTA , in minim de seturi . Au urmat apoi 2 victorii spectaculoase impotriva numarului 36 si 59 WTA , Georges si Suarez Navarro in 3 seturi.

Sorana a arat un joc destul de bun in ultima perioada , si participarea la AO , a facut un meci bun contra americancei Gauff , in care romanca a pierdut meciul pe mana ei.


Kontaveit este la primul meci in Dubai , dupa eliminarea de la AO in fata Simonei Halep , a facut o pauza . In acel meci a fost facuta KO de Halep scor 6-1 6-1 in 50 de minute. In rest Kontaveit nu prea a aratat mare lucru ,la Adelaide eliminata in primul tur de Pavlyuchenkova , la Brisbane eliminata de Bertens ,iar ultimul turneu la care a participat a fost in septembrie la us open. Putine meciuri jucate totusi.


Pont: La forma aratata de Sorana , nu cred ca estonianca va putea castiga acest meci in minim de seturi ,Sorana a luptat mult in ultimile 2 meciuri ca sa poata ajunge in 1/16.


Minim un set Sorana Cirstea cota de 1.80. BETANO


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sorana Cirstea vs Anett Kontaveit
Pronostic:
Minim un set Sorana Cirstea
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro