Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.33

Superbet

Salutare Pariori ❗❗ Mă bucur că începând de azi voi face parte din familia Cota2.ro. Pentru astăzi voi juca un bilet în cotă 2.33,format din 3 meciuri din Europa League.


cota2.ro

LASK Linz-Manchester United


Austriecii sunt surpriza plăcută al optimilor Europa League ,după ce în turul precedent au trecut de cei de la Sf Alkmaar. De data aceasta vor întâlni o echipă mult mai titrată în cupele europene,Manchester United.Cu două absențe importante în defensivă,Filipovic și Wiesenger ,le va fi greu cu elevii lui Solskjaer. Manchester United vine cu un moral foarte bun după ce în precedenta etapa din campionat s-a impus în fața rivalei Manchester City.In turul precedent a trecut de Club Brugge cu scorul de 6-1 la general. Absențe la englezi ,Pogba și Rashford.


Eintracht Frankfurt-Fc Basel


Pe Commenzbank-Arena se va disputa meciul dintre Eintracht și Fc Basel, din optimile Europa League. Două echipe ofensive care au marcat 6 respectiv 4 goluri în turul precedent.


Glasgow Rangers-Bayer Leverkusen


Cu totii ne-am bucurat pentru calificarea celor de la Rangers, având în vedere că un merit foarte mare pentru calificarea obținută în fața celor de la Sporting Braga a contribuit într-o proporție foarte mare jucătorul român Ianis Hagi. Însă, acum,pe Ibrox Stadium sosesc nemții de la Bayer Leverkusen,o echipă care nu a mai pierdut un meci din 1 Ianuarie 2020. Având în vedere forma foarte bună prin care trec nemții, după părerea mea nici după acest meci nu vor pierde toate cele 3 puncte puse în joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
LASK Linz vs Manchester United
Pronostic:
2+
Cota
1.40
Eintracht Frankfurt vs FC Basel
Pronostic:
2+
Cota
1.25
Glasgow Rangers vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 2.33
Profit: 10.64
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro