Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.31

Superbet

➡️Salutare Pariori❗

Ieri am avut "Cota 2 a Zilei " câștigătoare fără mari emoții.După ce au fost amânate aproape toate campionatele importante ,azi vom miza pe trei meciuri din Qatar,Turcia și Germania.

cota2.ro


Al-Wakrah-Al Sadd

Având în vedere că vine dintr-un campionat mai puțin cunoscut, avem puține informații despre acest și vom merge exclusiv pe statistici. Se preconizează un festival de goluri,dacă ne uităm la ultimile rezultate directe dintre cele două echipe în care aproape de fiecare data au marcat ambele și s-au marcat peste 3 sau 4 goluri.Asadar mizez că se vor marca cel puțin 3 goluri.


Ankaragucu-Rizespor

Campionatul din Turcia este printre puținele campionate importante care încă nu s-a suspendat,dar se va juca fără spectatori.

În acest meci se întâlnesc două echipe din subsolul clasamentului,locul 14 Rizespor și locul 17 Ankaragucu.

Asadar ambele echipe au nevoie de toate cele 3 puncte puse în joc pentru a face un pas în fața în lupta de la retrogradare.In ultimile 6 întâlniri directe s-au marcat cel puțin 2 goluri de fiecare dată.


Fortuna Dusseldorf-Paderborn


Și acest meci se va juca fără spectatori din cauza virusului Covid-19.

Vom avea un derby al retrogradarii încă care se întâlnesc ocupantele locurilor 16 respectiv 18 .

Cei de la Dusseldorf sunt obligați să câștige pentru a scăpa de locul de baraj care ar putea sa-i ducă în Liga secundă.In momentul de față sunt la 4 puncte de locul 15 ,ocupat în acest moment de cei de la Mainz. Așadar o victorie cu lanterna roșie coroborat cu un pas gresit facut de Mainz ar putea să-i țină aproape de locurile care ii salvează de la retrogradare .

Nou promovata Paderborn ocupă ultimul loc și se îndreaptă tot mai mult din nou spre Zweite Bundesliga . Cu un singur punct în ultimile 5 etape,se află în acest moment la 10 puncte de salvarea de la retrogradare .

Așadar eu mizez in acest meci că cei de la Dusseldorf nu vor pierde în fața ultimei clasate.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Al-Wakrah vs Al-Sadd
Pronostic:
3+
Cota
1.37
Ankaragucu vs Rizespor
Pronostic:
2+
Cota
1.27
Fortuna Dusseldorf vs Paderborn
Pronostic:
1X
Cota
1.00
Cota finala: 1.74
Profit: 7.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro