Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.51

Superbet

Salutare Pariori ❗❗❗Avem foarte puține meciuri pentru azi .Se mai joacă doar în 2 campionate importante Turcia și Rusia fără spectatori.


cota2.ro

Trabzonspor-Basaksehir


Derby între primele 2 clasate din prima ligă a Turciei care se află la egalitate cu 52 de puncte.Doua echipe care marchează destul de multe goluri .În ultimile 7 meciuri gazdele au primit de fiecare dată gol .Si în acest meci mă astept să primeasca gol,mai ales ca jocă cu ocupanta locului secund.

La SuperBet avem un pariur foarte interesant în care putem opta că vor marca ambele echipe sau se vor marca cel puțin 3 goluri ,pe care eu îl voi juca în acest meci.


Galatasaray-Besiktas

Tot in Turcia avem un derby de tradiție între Galatasaray și Besiktas .Gazdele ocupă locul 3 ,cu 49 de puncte ,la 3 puncte de locul secund. În acest moment trec printr-o forma foarte bună având 5 victorii și un egal în ultimile meciuri jucate .Cu un rezultat de egalitate între primele 2 clasate ,care vor juca chiar înainte de meciul lor, sar putea apropia la un singur punct de locul 1.

Besiktas ocupă locul 6 ,la 6 puncte de primul loc ce duce în cupele europene.

Având in vedere forma bună prin care trec cei de la Galatasaray ,cred că nu vor pierde în acest meci .


Rostov-Lokomotiv Moscova

În campionatul Rusiei ,avem tot un derby.În acest meci se vor întâlni ocupantele locurilor 3 și 4.

Rostov ocupă locul 3 cu 38 de puncte și cu un golaveraj de 38-31.Oaspeții se află pe locul 4 tot cu 38 de puncte ,dar cu un golaveraj mai slab 29-24.

În ultimile meciuri directe de fiecare data s-au marcat cel puțin 2 goluri.Consider că și în acest meci se vor marca cel puțin 2 goluri ,pentru că ambele echipe cu siguranță isi doresc toate cele 3 puncte puse în joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Trabzonspor vs Basaksehir
Pronostic:
G-G sau 3+
Cota
1.36
Galatasaray vs Besiktas
Pronostic:
1X
Cota
1.34
FK Rostov vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
2+
Cota
1.38
Cota finala: 2.51
Profit: 15.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro