Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.82

Superbet

Salutare Pariori ❗ 🍀🍀🍀

cota2.ro

Astăzi vom juca un bilet format din 3 meciuri din Rusia respectiv Turcia.


Tambov-Samara

Campionatul Rusiei este printre putinele campionate importante care incă nu s-au întrerupt.Așadar azi se va juca derby-ul din subsolul clasamentului dintre Tambov și Samara .

Gazdele după reluarea campionatului din acest an ,nu a reușit să marcheze nici un gol. Are un 0-0 pe teren propriu cu Rubin Kazan și o înfrângere,0-1 cu Dynamo Moscova.In schimb oaspeții au început bine returul ,având 4 puncte după 2 etape și gol marcat în ambele meciuri. Cred ca nici in acest meci nu vor pierde.


Antalyaspor-Sivasspor

Etapa a 26-a din Turcia se încheie cu meciul dintre ocupantele locurilor 12 ,respectiv locul 4. Oaspeții sunt revelația acestui sezon fiind în acest moment la doar 4 puncte de primul loc, ocupat de Trabzonspor, iar cu un succes în acest meci s-ar putea apropia la un singur punct. Gazdele sunt la doar 2 puncte de retrogradare.


Eskisehirspor-Adana

Etapa a 28-a din liga a 2-a a Turciei se încheie cu meciul dintre Eskisehirspor și Adana .Gazdele ocupă ultimul loc cu doar 17 puncte și cu un golaveraj de 31-42 .Oaspeții sunt pe locul 7 cu 42 de puncte și un golaveraj de 51-34.

Adana are o serie incredibilă. În ultimile 10 meciuri a marcat ,dar a și primit gol de fiecare dată.Consider că și în acest meci se vor marca în ambele porti .Oaspeții chiar dacă sunt pe ultimul loc au marcat 31 de goluri,o medie de peste un gol pe meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tambov vs Samara
Pronostic:
X2
Cota
1.49
Antalyaspor vs Sivasspor
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Eskisehirspor vs Adana
Pronostic:
G-G sau 3+
Cota
1.37
Cota finala: 2.82
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro