Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.48

BETANO

Salutare Pariori ❗❗❗ Am ales pentru maine un bilet format din 3 meciuri✅✅✅🍀🍀🍀


cota2.ro

Tai Po-Guangzhou R&F

Primul meci se joacă maine dimineata la ora 8:30,in Hong Kong. Tai Po întâlnește pe cei de la Guangzhou R&F în a doua semifinală din cupă. Ambele echipe marchează destul de multe goluri în meciurile pe care le dispută. În ultimele 5 meciuri jucate de fiecare echipă s-au marcat 25 de goluri,iar în ultimile 5 meciuri directe s-au marcat 18 goluri. Mă aștept ca ambele echipe să marcheze,âvand în vedere că gazdele au marcat de fiecare dată în ultimile meciuri jucate. Pariem că și în meciul de maine se vor marca cel puțin 4 goluri


Slutsksakhar Slutsk-Slavia Mozyr

În Belarus se desfășoară prima etapă din noul sezon competițional.Pentru mâine sunt programate 2 meciuri.

De la ora 13:00,se va juca meciul dintre Slutsk și Slavia Mozyr. La acest meci avem o statistica importantă, care ne arată că gazdele nu au pierdut nicio dată în cele 10 meciuri directe pe care le-a avut cu cei de la Mozyr. Având în vedere că este prima etapă, mergem pe tradiția statisticii și vom paria că nici în aceste meci nu vor pierde gazdele.


Belshina-Fc Minsk

Tot în Vysshaya Liga din Belarus ,începând cu ora 15:00,se intalnesc nou promovata Belshina și Fc Minsk. După 3 sezoane petrecute în liga secundă, gazdele au promovat din nou pe prima scenă a fotbalului din Belarus.Fc Minsk a terminat sezonul precedent pe locul 10 ,cu 36 de puncte. Am observat ceva interesant în această etapă și anume că nou-promovatele nu au pierdut. În acest meci mă astept ca cei de la Belshina să pună câteva probleme celor de la Fc Minsk. Voi paria pe o dublă și anume că oaspeții nu vor pierde, totuși,cei de la Minsk par o echipă mai experimentată ,la fel ne spun și ultimile meciuri directe, în care observăm că nu au pierdut în fața celor de la Belshina.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tai Po vs Guangzhou R&F
Pronostic:
Peste 3.5 Goluri
Cota
1.75
Slutsksakhar Slutsk vs Slavia Mozyr
Pronostic:
1X
Cota
1.42
Belshina vs Fc Minsk
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 3.48
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro