Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.83

Superbet

Salutare Pariori ❗❗❗

Singurul campionat din Europa unde se mai joacă fotbal oficial, este campionatul din Belarus.In acest sfarsit de saptamana se joacă etapa cu numarul 2.Petru azi am ales un bilet în cotă 2.77 exclusiv pe meciurile din acest campionat.

cota2.ro


Slutsk-Brest

Campiona din sezonul trecut,Brest a început sezonul cu un mini-esex pe teren propriu,1-1 cu Smolevichi .Gazdele au început noua stagiune cu o victorie împotriva celor de la Slavia Mozyr,3-1.

În meciurile directe ,gazdele sunt fără victorie în fața celor de la Brest din 2017. In ultimike 6 meciuri in care oaspetii nu au pierdut niciodata in fata celor de la Slutsk s-au marcat cel puțin 2 goluri .


Slavia Mozyr-Bate Borisov

Favorită să câștige noul sezon din Belarus, Bate Borisov a început cu o înfrângere surprinzătoare pe terenul celor de la Energetik-BGU .

Gazdele au o înfrângere 1-3 pe terenul celor de la Slutsk.Consider că astăzi cei de la Bate Borisov nu-și permit sa mai piardă puncte și în acest meci .Mizez ca vor marca cel puțin 2 goluri.


FC Minsk-Dinamo Minsk


Tot azi se joacă derby-ul orasului Minsk dintre echipele Fc Minsk și Dinamo Minsk .Gazdele s-au impus pe terenul celor de la Belshina cu 3-1 ,în timp ce Dinamo a pierdut surprinzator pe terenul propriu cu Ruch Brest.

Dacă ne uităm la meciurile directe ,cei de la Fc Minsk nu s-au impus niciodată în cele 29 de meciuri jucate cu rivala Dinamo Minsk.Mergem pe tradiția dintre cele 2 echipe și mizăm că nici azi nu vă câștiga Fc Minsk.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slutsk vs Brest
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.48
Slavia Mozyr vs Bate Borisov
Pronostic:
Oaspeții peste 1.5 Goluri
Cota
1.45
Fc Minsk vs Dinamo Minsk
Pronostic:
X2
Cota
1.32
Cota finala: 2.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro