Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

Superbet

Dubla din fotbal , vineri 3 Aprilie

Din pacate vineri avem fotbal doar in Belarus , primele doua partide din etapa cu numarul trei .

cota2.ro


Din.Minsk vs Tor.Zhodino ,oaspetii au inceput excelent acest campionat castigand primele doua partide , in prima etapa au bifat un succes suprinzator pe terenul echipei Soligorsk.

Impotriva celor de la Dinamo Minsk au castigat ultimele doua partide in mod categoric 3-0 si 4- 0 , iar maine nu este exclus sa vedem un alt succes tinand cont de forma gazdelor care au pierdut primele doua partide in care au incasat patru goluri .

Aleg o varianta care imi place si consider ca are mari sanse de reusita , oaspetii marcheaza 1-3 goluri .


Al doilea meci este un duel in care sincer nu ma astept la spectacol si goluri multe , Belshina B. vs Gorodeya sunt doua formatii care nu stau bine la caitolul goluri marcate .

Belshina formatie ce a promovat din a doua liga a inceput foarte slab acest sezon pierzand primele doua partide in care incasat patru goluri si a marcat doar unul

Gorodeya soseste si ea cu 0 puncte dupa primele doua etape in care au incasat trei goluri fara a reusi sa marcheze nici macar unul .

Superbet ne ofera multe optiuni cand este vorba de oferta pre-match si am decis sa apelez la varianta combo sau/sau si sa aleg un pronostic in care am incredere .


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Din.Minsk vs Tor.Zhodino
Pronostic:
Tor.Zhodino 1-3 goluri
Cota
1.55
Belshina B. vs Gorodeya
Pronostic:
NGG sau 0-2 goluri
Cota
1.34
Cota finala: 2.08
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro