Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

Superbet

Salutare Pariori❗❗❗Biletul Zilei de azi este format din 2 meciuri din Belarus respectiv Burundi.


cota2.ro

Rukinzo-Musongati

În prima ligă din Burundi se dispută etapa a 27-a,Azi incepand cu ora 14:30 Se va juca meciul dintre Rukinzo și Musongati .Gazdele se ocupă locul 10,cu 34 de puncte și un golaveraj de 31-36.Oaspeții sunt pe locul 2,la 4 puncte de liderul Ngozi și un golaveraj de 33-17.Rukinzo se află pe val după 3 victorii în ulti.ile meciuri jucate. Musongati încă mai luptă la titlu ,iar cu o victorie în acest meci s-ar apropia la un punct de lider. În meciurile directe Musongati are 2 victorii (2-0,4-1) și o înfrângere (1-4).Având în vedere forma gazdelor ,dar si nevoia de puncte a oasoetilor pentru a ramane in cursa pentru titlu voi merge pe cel puțin un gol marcat de fiecare echipă.


Dinamo Minsk-Zhodino


În Belarus fotbalul merge mai departe chiar dacă multe echipe nu sunt de acord să mai joace ,în contextul în care criza creată de coronavirus devine tot mai mare.

Astăzi debutează etapa a 3-a din prima ligă. De la ora 19:00 se dispută meciul dintre Dinamo Minsk și Zhodino. Gazdele au un început de campionat dezastruos, cu 2 înfrângeri ,0-1 cu Rukh Brest și 2-3 ,cu rivala Fc Minsk.Cei de la Zhodino vin cu un moral bun având toate cele 6 puncte puse în joc din acest început de campionat ,1-0 cu Belshina și Soligorsk.

La prima vedere gazdele au un lot mult mai valoros decât Zhodino,jucători cum ar fi brazilianul Danilo sau Bakhar ,un atacant de 21 de ani. Așadar voi merge pe mâna gazdelor,voi paria victorie Dinamo Minsk sau egal.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rukinzo vs Musongati
Pronostic:
G-G
Cota
1.95
Dinamo Minsk vs Zhodino
Pronostic:
1X
Cota
1.27
Cota finala: 2.48
Profit: 14.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro