Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.47

BETANO

Salutare Pariori ❗❗❗, Azi pariem pe meciuri din Tadjikistan și Burundi.


cota2.ro

Lokomotiv Pamir-Fk Fayzkand


Astăzi debutează un nou campionat în Tadjikistat. O țară în care nu a înregistrat niciun caz de coronavirus ,chiar dacă se învecinează cu China.

Așadar, începând cu ora 14:00 , se dispută partida dintre Lokomotiv Pamir și Fayzkand. Avem puține informații despre aceste meciuri,dar din lipsa ofertei suntem constrânsi să jucăm aceste meciuri. În ultimile 8 meciuri disputate de gazde s-au marcat cel puțin 3 goluri. Vom miza și în acest meci pe cel puțin 2 goluri marcate.


Bujumbura-Bumamaru


În campionatul din Burundi , continuă etapa 26-a , cu meciul dintre ocupantele locurilor 7, respectiv 10. Gazdele ocupă locul 7 ,cu 36 de puncte, cu o formă bună în ultimile 5 etape ,consider că in meciul de azi , nu va pierde pe teren propriu cu Bumamuru, o echipă aflată pe locul 10, care este fără victorie în ultimile 4 meciuri.


Dinamik-Aigle Noir


Tot in Burundi, începând cu ora 17:00, se va disputa meciul dintre echipele clasate pe locul 3 , respectiv locul 6.

Dynamik se află pe locul 6 , cu 39 de puncte, un golaveraj de 21-19 ,în timp ce oaspeții ocupă locul 3, cu 41 de puncte,un golaveraj de 43 de goluri marcate și 32 de goluri primite , în 26 de etape.Observăm că oaspeții au marcat destul de multe goluri ,dar au și primit peste un gol pe etapă. Nu este exclus să marcheze ambele echipe. Am ales un pont mai sigur și voi miza pe cel puțin 2 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lokomotiv Pamir vs Fayzkand
Pronostic:
2+
Cota
1.28
Bujumbura vs Bumamuru
Pronostic:
1X
Cota
1.33
Dynamik vs Aigle Noir
Pronostic:
2+
Cota
1.45
Cota finala: 2.47
Profit: 7.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro