Ponturi Pariuri Rugby FaZe Clan vs Natus Vincere

UNIBET

COUNTER-STRIKE: ESL Pro League - Season 11 (Europa) ora 19:00


FaZe Clan este o organizatie Esports americana cunoscuta foarte bine in jocurile de shooter ex: Call of Duty , Playerunknowkn's Battlegrounds, Tom Clancy's Rainbow ,Counter-Strike: Global Offensive etc.

cota2.ro

Faze Clan dupa primele 3 meciuri ocupa ultimul loc in grupa cu 0 pct suferind infrangeri contra celor de la Fnatic(rank4) , mousesports(rank1) si Astralis(rank3). Este evident ca sunt depasiti valoric dupa primele 3 meciuri jucand cu echipe din topul clasamentului. Punctajul jucatorilor FaZe Clan este de 62.5 aceasta echipa castigand peste $3,340,150 din turneele in care a participat fiind clasata pe locul 7 in WORLD RANK.

Natus Vincere este o organizatie ruseasca fiind cunoscuta foarte bine in Dota 2 si in Counter-Strike: Global Offensive . Forma excelenta a celor de NaVi din ultima perioada a facut sa urce de pe pozitia 6 pe pozitia 2 in WORLD RANK.

Dupa primele 3 meciuri ocupa locul 3 cu 6 pct reusind sa castige contra celor de la Astralis si OG iar infrangerea venind impotriva liderului WORLD RANK , Mousesports , fiind invinsi in minim de harti.

Punctajul jucatorilor Navi este de 264 de pct doar Perfecto fiind membru nou in aceasta echipa avand 217.9 pct.

Va fi un meci greu de ambele parti deoarece sunt sanse mari sa pice harta De_dust2 , iar pe aceasta harta FaZe Clan are un win rate de 60% fiind una dintre preferatele lor. Diferanta in acest joc fie valoric si moral este clar in favoarea rusilor de la NaVi, care dupa parerea mea cu siguranta vor trata acest meci cu seriozitate.


Natus Vincere castiga meciul 1.65 


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FaZe Clan vs Natus Vincere
Pronostic:
Natus Vincere castiga meciul
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro