Ponturi Pariuri ESports Ninjas in Pyjamas vs Chicken Fighters

BETANO

DOTA 2: ESL One - Los Angeles (Europa) ora 12:00

Ninjas in Pyjamas este o organizatie Esports suedeza infiintata in anul 2000. Prima echipa infiintata in organizatie a fost de Counter- Strike castigand numeroase premii. In 2012 s-a reformat echipa mutandu-se pe a doua varianta a celui mai cunoscut joc din lume, Counter Strike CS:GO. Iar in 2015 organizatia a decis sa infiinteze si o echipa de Dota 2 , fiind luati toti jucatorii de la echipa Lajons. Din 2015 pana in 2018 au suferit 4 schimbari foarte importante schimband tot componentul echipei, aceasta fiind marea cauza a rezultatelor slabe pe tot parcursul infiintari echipei.

Ninjas in Pyjamas ocupa locul 27 mondial avand un win rate de 48% ,adunand aproape $912.000 din turneele in care a participat.

cota2.ro

Ninjas in Pyjamas in primele 2 meciuri a reusit o victorie importanta impotriva celor de la Alliance(rank 10) iar infrangerea venind contra liderului mondial Team Secret.

Chicken Fighters este o echipa noua infiintata care promite multe in viitorul apropiat. Au jucatori veniti de la echipe foarte importante din circuit, NaVi si Chaos .

Chicken Fighters ocupa locul 35 mondial cu un winrate de 74% golaverajul fiind de 26 victorii / 9 infrangeri.

In primele 2 etape au reusit sa-i invinga pe Team Spirit iar infrangerea a venit impotriva celor de la NaVi dupa un meci foarte dificil fiind aproape sa castige harta 3.

Ninjas in Pyjamas in acest an a jucat 6 meciuri castigand doar 1 singur , se simt modificarile de la inceputul anului. Chicken Fighters au jucatori mai buni cu un MMR mai mare si sunt sigur ca vor trata acest meci cu seriozitate reusind sa castige.

Chicken Fighters castiga meciul 2.30 cota

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ninjas in Pyjamas vs Chicken Fighters
Pronostic:
Chicken Fighters castiga meciul
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro