Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Superbet

Salutare Pariori❗❗❗. După o pauză mai lungă, datorită ofertei aproape inexistente, astăzi vă propun un bilet în cotă 2.32 (SuperBet), format din două meciuri din Belarus și Tadjikistan.


cota2.ro

Dushanbe 83-Faizkand


Astăzi începând cu ora 14:30,în Tadjikistan, se întâlnesc Dushanbe 83 și Faizkand, un meci contând pentru Etapa a 3-a din Vysshaya Liga.

În două etape, gazdele nu au castigat niciun punct și au primit 8 goluri fără a marca nici măcar 1 gol. Oaspeții, după 2 etape au 4 puncte,ocupând locul 3 și un golaveraj de 5 goluri marcate și 4 primite. Având în vedere defensiva destul de fragilă a ambelor echipe, voi miza pe cel puțin 3 goluri marcate in acest meci.


Bate Borisov-Zhodino


Pe Borisov Arena,începând cu ora 20:00, se va disputa derby-ul etapei a 5-a din prima ligă din Belarus.

Bate Borisov primește vizita celor de la Zhodino, două echipe care se află intr-o formă bună în ultimile meciuri disputate.Chiar dacă ocupă locul 6 în acest moment, Bate Borisov, o echipă cu pretenții la titlu, se pare că și-a revenit după ce în primele 2 etape n-a reușit să câștige niciun punct. În ultimile 2 etape au venit și rezultatele pozitive, 1-0 cu Rukh Brest, pe teren propriu și 3-0, în deplasarea de la Fc Minsk.

Zhodino ocupă locul 2 cu 9 puncte după 4 etape.Singura înfrângere a fost pe terenul campioanei, Dynamo Brest.

Având în vedere, că vom vedea la lucru în acest meci două echipe în formă,după părerea mea este greu de intuit un rezultat în favoarea uneia sau celeilalte, așa că voi miza pe un interval de 2-4 goluri marcate în meci.





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dushanbe 83 vs Faizkand
Pronostic:
3+
Cota
1.55
Bate Borisov vs Zhodino
Pronostic:
2-4 Goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.33
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro