Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.59

BETANO

Salutare Pariori ❗🍀🍀🍀

Pentru Cota 2 a Zilei de astăzi, avem fotbal din Turkmenistan și Tadjikistan.

cota2.ro


Altyn Asyr-Kopetdag


Un alt campionat care se reușește să "dribleze" coronavirusul este cel din Turkmenistan. Astăzi începând cu ora 15:00, se va juca meciul dintre campioana en-titre, Altyn Asyr și Kopetdag, echipă ce sezonul trecut a terminat pe locul 4. Meciul dintre cele două formații contează pentru etapa a 4-a. Chiar dacă gazdele sunt pe locul 3 cu 4 puncte, din 2 meciuri jucate sunt favorite în acest meci. Oaspeții sunt pe primul loc , cu 7 puncte, din 3 meciuri disputate. Așa cum spuneam mai sus cei de la Altyn Asyr sunt favoriți în acest meci probabil și din cauza statisticii meciurilor directe dintre cele două echipe. Din 16 meciuri directe, în 15 s-a impus campioana Altyn Asyr, iar un meci s-a terminat la egalitate, pe terenul oaspeților. Voi merge și în meciul de astăzi pe victoria gazdelor.


Khatlon-FK Istiqlol


Începând cu ora 17:00, în campionatul din Tadjikistan se va juca meciul dintre ocupantele primelor două poziții, Khatlon, respectiv Istiqlol. Chiar dacă cei de la Khatlon sunt gazde, meciul se va juca pe terenul celor de la Istiqlol Dushanbe.

După 2 etape disputate, ambele echipe au cate 6 puncte, golaveraj de 9-0 pentru Istiqlol și 5-3 pentru Khatlon.

Am găsit o cotă interesantă de 2.07, la Betano, pentru că ambele echipe să marcheze.Având în vedere că se întâlnesc echipele de pe primele 2 poziții, mizez pe un meci spectaculos,așa cum a fost și ultimul meci direct, care s-a încheiat 2-2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Altyn Asyr vs Kopetdag Asgabat
Pronostic:
1
Cota
1.25
Khatlon vs Istiqlol
Pronostic:
G-G
Cota
2.07
Cota finala: 2.59
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro