Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.74

Superbet

Salutare Pariori❗💶🍀🍀🍀

Campionatul din Belarus, rămâne în continuare cel mai important campionat unde se mai joacă fotbal și bineînțeles se poate paria. Astfel m-am gândit la un bilet format din meciurile care sunt programate astăzi în acest campionat.

cota2.ro


Smolevichi-Dinamo Minsk

Începând cu ora 18:00, se va juca primul meci din etapa a 6-a din Vysshaya Liga, Belarus, unde se vor întâlni Smolevichi și Dinamo Minsk. Dacă Dynamo Brest și Bate Borisov și-au mai revenit în formă, după începutul foarte slab de campionat, acum ar fi rândul și celor de la Dinamo Minsk, cea mai titrată echipă din capitala Minsk să-și revină la o formă mai bună. Dinamo Minsk, după 5 etape , ocupă locul 12,cu 6 puncte. Etapa trecută a trecut pe teren propriu de cei de la Neman Grodno,iar acum ar fi momentul să lege două victorii în dispută cu cei de la Smolevichi. Gazdele sun pe locul 15 , cu dor 3 puncte,după 3 remize. Un alt argument care înclină balanța spre o victorie a celor de la Dinamo, ar fi lotul care este mult superior decât cel al gazdelor, dar și meciurile directe , în care oaspeții le-au câștigat pe toate.


Neman Grodno-Energetik BGU

Un alt meci din Belarus, care se va disputa tot astăzi, începând cu ora 20:00 este întâlnirea dintre Neman și Energetik. Gazdele sunt pe locul 14 în clasament, cu 5 puncte, în timp ce oaspeții ocupă locul 6, cu 9 puncte.

Chiar dacă la prima vedere a clasamentului , am putea spune că oaspeții sunt favoriți, eu am să merg pe un rezultat pozitiv obținut de gazde și am să vă spun mai jos și de ce.

Chiar dacă ocupă locul 14, gazdele sunt neînvinse pe teren propriu în acest sezon, iar în 6 meciurile directe jucate cu Energetik pe teren propriu cei de la Neman nu au pierdut niciun meci.

Oaspeții sunt într-o cădere de formă. După ce aveau 9 puncte în primele 3 etape, au pierdut pe terenul celor de la Zhodino (2-0), iar în etapa trecut au pierdut din nou, pe teren propriu cu cei de la Gorodeja (1-0).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Smolevichi vs Dinamo Minsk
Pronostic:
2
Cota
1.97
Neman Grodno vs Energetik-BGU
Pronostic:
1X
Cota
1.39
Cota finala: 2.74
Profit: 8.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro