Ponturi Pariuri Fotbal Dynamo Brest vs Shakhtyor Soligorsk

Superbet

Salutare Pariori❗❗🍀⚽️🍀✅✅✅💶💶💶


cota2.ro

Biletul de ieri din Belarus a fost verde✅✅✅ .Rămânem și azi în această țară,unde începând cu ora 19:00, se va juca un derby-ul etapei a 6-a din Vysshaya Liga.


Dynamo Brest-Soligorsk

Teoretic se întâlnesc două echipe care se bat pentru castigarea campionatului din Belarus. Dar realitatea din teren, după 5 etape disputate este alta. Dynamo Brest este pe locul 12, cu 7 puncte, iar cei de la Soligorsk sunt pe locul 14, cu doar 5 puncte. După un start ratat, campioana en-titre părea că și-a revenit, dar în etapa trecută a mai pierdut 3 puncte pe terenul celor de Vitebsk, (0-1), dar totuși într-o conjunctură mai specială.Brest avea controlul asupra meciului, dar au avut doi jucători eliminați din minutele 73 și 85. Golul celor de la Vitebsk a venit pe final, în minutul 87, dintr-un penalty.

Soligorsk este fără victorie de 4 etape și mai mult, a marcat doar un singur gol,venit și acela după un autogol.

Chiar dacă suntem la începutul campionatului, cele două echipe s-au mai întâlnit de 2 ori in acest sezon, în SuperCupă și în semifinalele cupei. Ambele meciuri au fost câștigate de cei de la Dynamo Brest cu același scor, 2-0.

Așa cum spuneam mai sus, Dynamo Brest este pe locul 12, dar are doar 3 puncte în minus față de primul loc.

Având în vedere că gazdele vin cu orgoliul rănit după înfrângerea din etapa trecută și formă foarte slabă în care se află oaspeții, eu cred că gazdele vor câștiga acest meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dynamo Brest vs Shakhtyor Soligorsk
Pronostic:
1
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro