Ponturi Pariuri Fotbal Torpedo Zhodino vs Rukh Brest

Superbet

Salutare Pariori ❗ ⚽️🍀💶✅Pentru astăzi am din nou un sigur meci pentru Cota 2 a Zilei. Din păcate, ieri m-a trădat campioana din Belarus. Este un campionat destul de imprevizibil. Dacă în etapele trecute am avut meciuri cu puține goluri marcate, iată că în acestă etapă s-au marcat cel puțin 2 goluri în toate meciurile jucate până acum. Așa că aveți grijă la sumele plasate⚠️⚠️⚠️❗.


cota2.ro

Torpedo Zhodino-Rukh Brest

Voi merge din nou pe un singur meci jucat pe biletul de astăzi. Campionatele în care se mai joacă fotbal sunt destul de ciudate, cu urmare sunt greu de anticipat. Așadar, decât să joc 2-3 meciuri, în cote mici, mai bine joc unul singur la o cotă mai mare.

Așdar meciul pe care voi paria astăzi va incepe la ora 16:00.Se întâlnesc Zhodino și Ruch Brest, două echipe care se află în zone diferite a clasamentului, după 5 etape jucate. Zhodino ocupă locul 3, cu 10 puncte, după 3 victorii un egal și un singur meci pierdut, fiind fără înfrângere pe teren propriu.

De partea cealaltă, nou promovata, Rukh Brest se află pe locul 13, cu 7 puncte, după 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri. Cei de la Rukh Brest au câteva probleme în defensivă, după ce fundasii Kovtun și Kolpachuk sunt accidentați, iar mijlocasul Osuchukwu este incert.

În concluzie, pontul meu pentru acest meci este: "Victorie Torpedo Zhodino", la o cotă de 2.05.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Torpedo Zhodino vs Rukh Brest
Pronostic:
1
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro