Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Salutare Pariori❗⚽️✅🍀💶

Biletul din proiectul Cota2 a Zilei, este format astăzi din semifinalele cupei din Belarus, manșa retur.

cota2.ro


Shakhtyor Soligorsk-Dynamo Brest

Primul meci va incepe la ora 18:00, unde se vor întâlni Soligorsk și Dinamo Brest. Meciul din tur a fost câștigat de Dynamo Brest, scor 2-0. Chiar dacă în campionat, în etapa trecută cei de la Shakhtyor s-au impus pe terenul celor de la Brest, calificare pare destul de greu de realizat, datorită rezultatului din tur. Mă aștept la un meci inchis, cu puține goluri în care oaspeții se vor apăra, fiind la "adăpost", datorită rezultatului din tur. Voi miza pe cel mult un gol marcat în prima repriză.


Bate Borisov-Slavia Mozyr

Al doilea meci din semifinalele cupei, se va disputa de la ora 20:00, acolo unde formația gazdă are de întors o înfrângere din meciul tur, 0-1 pe terenul celor de la Slavia Mozyr. După un început modest, Bate Borisov se pare că este singura echipă importantă din campionatul Belarusului care a revenit la forma bună, pe care era obișnuită să o aibe. În ultimile 3 meciuri, are 2 victorii în deplasare și un egal pe teren propriu, fără gol primit. În egalul de pe teren propriu, putem spune că doar ne șansa a făcut să nu câștige toate cele 3 puncte, după ce în mare parte a controlat meciul și a ratat și un penalty.

De partea cealaltă, Slavia Mozyr, după un început bun de campionat, trece printr-o perioadă slabă, având un sigur punct câștigat în ultimile 3 meciuri.

Sigur, dacă ne uităm la meciurile directe, putem vedea o superioritate clară a celor din Mozyr, după ce a câștigat, surprinzător atât în cupă, cât și în campionat în acest sezon cu cei de la Bate Borisov.După ce au ratat campionatul în fața celor de la Dynamo Brest, cu siguranță pentru cei de la Bate Borisov, câștigarea cupei este un obiectiv care nu poate fi ratat, iar formă pe care o au în acest moment, mă face să cred că pot întoarce handicapul din meciul tur.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shakhtyor Soligorsk vs Dynamo Brest
Pronostic:
0-1 Goluri prima repriză
Cota
1.29
Bate Borisov vs Slavia Mozyr
Pronostic:
Gazdele se califică
Cota
1.62
Cota finala: 2.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro